Hol találom Aelát Skyrim-ben házasság után? Több lenn
Tehát összeházasodtam vele, és azt választottam hogy az ő házában fogunk lakni, erre eltűnt. Kerestem mindenhol, Jorrvaskban a szálláshelyeken, egész Fehérvágtában, de a minitérképen sincs olyan, hogy Aela háza... Ja és egyik házban sem volt, amit megvettem... Hova tűnhetett?
A Skyrim Special Edition van meg...
Köszi! Tényleg mellettem termett, és én elküldtem aztán Fehérvágtába a házamba. Mikor odamentem, nem volt ott, de játékon belül vártam kb 1 napot és ott volt. Adott pénzt is kaját is ugyhogy minden happy most :D
Lesznek még ilyen hibák/bugok a játékban? Vagy nem is hiba volt, csak én csináltam vmit rosszul?
Valamint egy másfajta kérdés: Lehet több feleségem? Pl: Fehérvágtában Aela, Sodrásd-ban Mjoll?
Torrenten nincsenek modok. Azok DLC(Downloadable Content, azaz letölthető tartalom)-k. A modokat olyan emberek készítik, akik hozzá akarnak adni valami jobb esetben értelmes dolgot a játékhoz. Én is csináltam már párat. Például ezt a lányt: [link]
Semmi extra, csak egy követő, akivel lehet házasodni. :P :D
A DLC-k azonban hivatalosak. A játékot eredetileg készítő cég készíti, amit vagy a játékkal együtt, vagy külön eladnak. A Skyrimhoz 3 DLC van. A Dawnguard, ami egy vámpír/vámpírvadászos kiegészítő, a Dragonborn, ami egy sárkányszülöttes, és a Hearthfire, ami a gyerekek örökbefogadását teszi lehetővé, illetve ad még pár funkciót a házakhoz.
Egyébként ha már leírtam, remélem értékeled a képemet! :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!