The Elder Scrolls:Skyrim vámpir vok megvan a fekete lélekkő oda akarom adni falionnak de mindenki ő is megtámad mert vámpír vok valahogy kéne ennem de nem tok mert senki se alszik mit csináljak?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 19:20
1/11 anonim válasza:
"nem tok mert senki se alszik"
Nem alszik? Hol? Éjszaka nézz be egy városba.
2/11 A kérdező kommentje:
11kor mentem a városba de még mindenki engem támadott
2018. aug. 21. 20:37
3/11 anonim válasza:
Lopakodj. Az őrök nem alszanak. De vannak kisebb falvak, vizimalmok stb.. amit nem őriznek.
4/11 anonim válasza:
"Az őrök nem alszanak."
Francokat nem. Az őrök a legkönnyebb célpont. A barakjaikban mindig alszik 2-4 őr. Őket a legegyszerűbb ilyesmire kihasználni és rajtuk a legkönnyebb a pickpocket skillt is fejleszteni.
5/11 A kérdező kommentje:
most kiprobáltam bármikor megyek sose alszanak
2018. aug. 21. 21:42
7/11 A kérdező kommentje:
legalábbis mikor beakarok mennyi a házukba akkor már fent vannak
2018. aug. 21. 21:43
8/11 A kérdező kommentje:
jaaa értem
2018. aug. 21. 21:44
9/11 anonim válasza:
#4 Úgy értem, ők mindig ott masíroznak az utcákon, a barakkban napközben is vannak.
Kérdező, ha nem lopakodva mész be házba, persze, hogy felállnak.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. aug. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!