Miért nem volt sikeres az NFS The Run?
Én totál Amerika-b*u*zi vagyok, tehát én is szerettem.
De aki a megszokott tuningolós, karrier alapot várta annak nyilván csalódás volt, és hát az emberek 90%-a azt várta. Na meg a driftet.
Jó autós játék, csak nem annyira NFS.
Mert a korábbi részekhez képest silány lett, viszonylag gagyi single player, sehol a jó öreg driftelős, vagy épp ügyességi pályák, a tuningról, egyedi állítgatásról nem is beszélve.
A korábbi részekhez viszonyítva gyenge, nem ez volt a megszokott és nem is ezt várta a közönség.
Mintha egy akciódús sorozat utolsó részeként beülnek egy irodába a szereplők és vígan el csacsognak 45 percen át könnyed témákat felhozva. Nem ezt vártad, nem is erről szólt eddig se. Lehet valakinek bejön, de aki az akcióért nézte a sorozatot, annak csalódás lesz.
???
Van stílusa és hangulata, nagyon jól visszaadja az USA feelinget.
Eddig ez sose sikerült.
A grafika, zene tökre rendben.
Autók is.
Az ötlet eléggé eredeti, nekem bejött, hogy egy nagy verseny az egész és sok a vidéki, országúti verseny.
Eléggé adrenalin pumpáló szlalomzni.
Viszont tény, hogy a tuningolós részt kiszedték.
Amúgy egyáltalán nem erről szólt az NFS, hanem pont erről, ami van a Run-ban.
Egyébként félreértés ne essék, imádom az UG szériát.
Jah és egyébként most kíváncsiságból feldobtam a Driver SF-et.
Na hát ez fapados, de nem gyengén.
Ha nem NFS-ként jött volna ki akkor teljesen más lenne a megítélése, de azért már az NFS név miatt is elvárták az emberek, hogy nagyot szóljon.
Egyébként a Carbon után már igencsak mélyrepülésbe kezdett a sorozat, a Pro Street még okés volt, csak ugye ott mást vártak az emberek viszont önmagában nem lett rossz, de amik utána jöttek... a The Run meg már a maga idejében is az átlagosnál több hideget kapott mintsem meleget.
A pro street egy nagy szar volt, ahogy az undercover is.
A Shift tetszett, de ennyi.
Lehet, hogy te ezt gondolod, de ezzel te vagy kisebbségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!