Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék sikeres hősölő...

Kérdezőférfi kérdése:

Hogyan tudnék sikeres hősölő lenni a League Of Legends-ben?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtek a játékot, 5-ös szintű vagyok, nem könnyű. Egyenlőre idéző szurdokával játszok, pvpét nem mert az gondolom még nehezebb mint minden más játékban.

Tudnátok taktikát mondani, hogy harcos vagy lövésszel mit csináljak hogy minél több hőst öljek meg a meccs során?

jó ha van 6 killem a végére, de szoktam látni, hogy mások akár 13-at is összeszednek de nem tudom hogy hogyan csinálják.

Legfőbbképpen azzal nem tudok mit kezdeni, hogy valahányszor előbukkan az ellenséges hős és rátámadnék akkor rögtön visszahátrál a toronyhoz aztán több hőssel rámtámadnak és kinyírnak miközben a csapattagom inkább hagy meghalni mint , hogy együtt túléljük a csatát.

erre tudnátok mondani taktikát hogy mit másképp csináljak?

Mesterségnél amikor kevés pontom van akkor szerintetek mire menjek? elosztva vagy összpontosítva egy skillt fejlesszek a hatékonyság véget? Eleinte a vándort használtam aztán rájöttem hogy az csak arra jó hogy hamar odaérjek a toronyhoz. Helyzeti előnyt kovácsolva utólag a dühöt fejlesztettem. Na ilyesféle példákat tudnátok mondani?

Rúna oldalnál miért nem tudok választani mint a mesterségnél pedig ott is lehetne valamit de nincs mit!

Hősök áttekintésnél, ha tankot szeretnék használni, meccs előtt hogy tudnám megnézni hogy pontosan mennyi védőpontja van az illetőnek mert csak sávokat látok.

Blitzcrankon gondolkozok, hogy meglegyen e! Tudtok védős tankot ajánlani mert nem max sávos.

2017. máj. 21. 09:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még valami Tudtok ajánlani youtuberól valami jó magyar tutorial videót, amiben lehetne látni a lényeges dolgokat főleg a hős ölést, mert csak a nagyon sok gameplayeket dobja fel, de az nem jó mert csak gyorstempóban mutatja mi történik magyarázat nélkül és hát még nem értek a játékhoz hogy lássam az ilyennél hogy ez miért is volt jó amit csinált a külföldi videós.
2017. máj. 21. 09:42
 2/11 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/results?search_query=league+of+leged..

Itt rengeteg videó van.

Teljesen kezdőként a legnehezebb, amit meg kell tanulnod, az a cs (creeps), más néven last hit (te öld meg a minionokat). Nem szabad hagyni hogy folyton lőjön a karaktered, mozogni kell jobbra-balra, és amikor nagyon alacsony az ellenfél minionjának az élete, megölni. A játék elején 22 (40. perc után kb 18) minion last hit (cs, amit láthatsz a jobb felső sarokban vagy TAB lenyomva tartása mellett a neved és a tárgyaid közt) annyit ér, mint egy kill. Tehát ha jól tudsz cs-zni, messze többet érsz el, mint 1-2 killel.

Kezdésként talán Jinx a legkönnyebb, utána valami off tank melee, mint Garen, Renekton, esetleg Teemo (kis szinten elég erős).

Majd rá fogsz jönni, vannak hősök amik kis szinten játszhatatlanok (rengeteg mana kell neki, kicsit üt, lassú stb), de 30-as szinten egy jó rúnaoldallal aprít mint a fene.

Az elég természetes, ha lepüfölöd az ellenfél hp-ját, akkor visszamegy torony alá, hogy ne öld meg. 2 mód van, az egyik hogy CC-t (crowd control, mint felütés/knock-up, lefogatás/snear, kábítás/stun, bár ide tartozik a silence is) használsz, a másik hogy elég nagy támadó erőt szedsz össze, amivel hamar levered a veséjét.

A legtöbben magával a build-del rontják el, rossz sorrendben vásárolnak. Ha folyton elszaladnak, akkor lassú vagy, cipőt kéne venni. Alapjáraton ki kell nézni a kezdő tárgyadat, ami lehetőleg ne kerüljön többe 3000 goldnál, annak az első nagy felét megvenni (100-1500 gold), utána kis cipő (300 gold), kirakni az első nagy tárgyat (ha nagyon kell az aktív vagy passzív képessége) vagy a második tárgy felét ugyan úgy kiépíteni, utána egy tárgyat kiépítesz rendesen és nagy cipő.

Mesterségnél 1 oldalt válassz ki és arra pakolj. Kezdőként talán a bal oldali (piros) a legjobb, ap vagy ad, attól függ milyen hőst viszel. Mivel nincs sok rúnád meg rúnahelyed, pakold a sebzést.

Rúna oldalhoz rúnát kell venned. Régen vettem, lehet már tier 1 nincs is (1-10-es szintig),de a boltban tudsz vásárolni Gameplay fül alatt (kinézetektől jobbra) IP/TP-ért. 30-as szinten mondjuk egy komolyabb rúnaoldal úgy indít, hogy 27*820 IP, mellé 3*2050 IP, szóval egy fullos oldal akár 28 ezer IP-be is fájhat (nyilván vannak olcsóbbak is, egy alap AD + AP rúnaoldalakat megúszol kb 20-22e/oldal árából).

Tanknak olcsóban ott van Garen, Mundo (HP tank főleg, sok hp, ölhetetlen), Sion, Rammus (elnyomja W-t + 100 armor+magic resist meg társai).

Blitz nem rossz, de nagyon manás, ha nem tudsz rendesen húzni, akkor hamar elfogy, + neki kell egy ütő játékos, aki le tudja sebezni az ellenséget, mert ha te építesz AD-ra behúzol egy komolyabb ellenfelet megesz reggelire 2 pofonból, AP+ mana buildnél meg 1 húzás és futás amíg újratölt a képesség.

Kezdőként Teemo meg Garen, Katarina ami elég szépen üt.

2017. máj. 21. 10:24
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2017. máj. 21. 10:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Lv 20-ig semmiképpen ne vegyél rúnaoldalt.Lv 20-tól tudsz venni tier-3ast ,az alatt nem sokat ér,és csak "pénzkidobàs" :)

Ha rámírsz,néha játszhatunk együtt.

2017. máj. 21. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
mivel a tier 2-es rúnák ára egységesen 1 IP/db, így megérheti bevásárolni.
2017. máj. 21. 12:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt még megtudjátok mondani hogy kinézetet igazi pénzen kívül lehet e másképp beszerezni?
2017. máj. 21. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:

3 ingyen van/volt, Alistar, Tristana meg Garen (youtube, twitter feliratkozás meg még vmi bejelentkezés).

Azon túl vásárolj ha kinézet kell.

2017. máj. 22. 08:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért adtok neki rossz tanàcsot?Tier 3alatt ne vegyen rúnát,felesleges,meg csak össze fogja zavarni.

Végül is nekem mindegy

2017. máj. 22. 21:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Tetszik a játék! Szerintetek Teemo hősnek mi a leggyorsabb cucc vásárlás amivel viszonylag hamar erős leszek? Mert ahogy észrevettem nem mindegy hogy milyen sorrendben mit vesz az ember különben nem lesz a hős olyan erős gyorsan ahogy az ember elképzeli!Perpill ezeket veszem: varázskönyv,cipő, dühöngés cipő, pokoli kódex, nashor foga. Csak valahogy más sorrendben kéne vennem a cuccokat mert sokszor vége a mecsnek mire megszerezhetném a nashort ha az megvan elég durván sebezz a hős.
2017. máj. 25. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Minden meccs más.Még olyan is előfordul,hogy hurrikánt veszek neki.
2017. máj. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!