Hogyan tudnék sikeres hősölő lenni a League Of Legends-ben?
Tegnap kezdtek a játékot, 5-ös szintű vagyok, nem könnyű. Egyenlőre idéző szurdokával játszok, pvpét nem mert az gondolom még nehezebb mint minden más játékban.
Tudnátok taktikát mondani, hogy harcos vagy lövésszel mit csináljak hogy minél több hőst öljek meg a meccs során?
jó ha van 6 killem a végére, de szoktam látni, hogy mások akár 13-at is összeszednek de nem tudom hogy hogyan csinálják.
Legfőbbképpen azzal nem tudok mit kezdeni, hogy valahányszor előbukkan az ellenséges hős és rátámadnék akkor rögtön visszahátrál a toronyhoz aztán több hőssel rámtámadnak és kinyírnak miközben a csapattagom inkább hagy meghalni mint , hogy együtt túléljük a csatát.
erre tudnátok mondani taktikát hogy mit másképp csináljak?
Mesterségnél amikor kevés pontom van akkor szerintetek mire menjek? elosztva vagy összpontosítva egy skillt fejlesszek a hatékonyság véget? Eleinte a vándort használtam aztán rájöttem hogy az csak arra jó hogy hamar odaérjek a toronyhoz. Helyzeti előnyt kovácsolva utólag a dühöt fejlesztettem. Na ilyesféle példákat tudnátok mondani?
Rúna oldalnál miért nem tudok választani mint a mesterségnél pedig ott is lehetne valamit de nincs mit!
Hősök áttekintésnél, ha tankot szeretnék használni, meccs előtt hogy tudnám megnézni hogy pontosan mennyi védőpontja van az illetőnek mert csak sávokat látok.
Blitzcrankon gondolkozok, hogy meglegyen e! Tudtok védős tankot ajánlani mert nem max sávos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!