Ti honnan szerzitek be a számítógépes játékokat?
Figyelt kérdés
Építettem egy jobb gépet nemrég és szeretnék szabadidőmben játszani. mikor még gyerek voltam a boltba vettük CD-n. Manapság honnan szerzitek be őket? Pl steamről? Skyrimet próbálnám ki, de 40 euró(?:D)2018. szept. 9. 18:20
11/13 anonim válasza:
Torrentröl Skyrim-böl v 5 féle legalább fent van az alap 11-es simán fog futni minden mai gépen maxon.
"Csak azért nem szeretném letöltögetni őket, mert sokkal több velük a macera, mint a megvettekkel, igaz ez?"
Nem ! Alapból ezek zárt oldalon ellenőrzött fájlok tehát működnek. Daemon Tools kell hozzá abba megnyitod felteszed egy választott meghajtóra. Majd annak a könyvtárába bemásolod a crack fájlt és ennyi.
Nem nagy cucc.
12/13 anonim válasza:
6.
Jól van fiam, egyik nagyobb bughalmaz fos tenger, mint a másik.
Még a 11 dollár is sok volt.
13/13 anonim válasza:
Nem mintha a szazalek erdekelne, de azert vagyok lehuzva mert nem az enkor-rol toltom a jatekokat vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!