Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti honnan szerzitek be a...

Ti honnan szerzitek be a számítógépes játékokat?

Figyelt kérdés
Építettem egy jobb gépet nemrég és szeretnék szabadidőmben játszani. mikor még gyerek voltam a boltba vettük CD-n. Manapság honnan szerzitek be őket? Pl steamről? Skyrimet próbálnám ki, de 40 euró(?:D)

2018. szept. 9. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%

Ncore.

Ha oké a játék, akkor jöhet eredetiben.

2018. szept. 9. 18:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Steam és ncore. Ha tetszett, utólag meg szoktam venni. Sok ilyen játék van a könyvtáramban, hogy hozzá sem nyúltam (mármint a hivatalosan is megvásárolt példányhoz :)) de úgy ítéltem, megérdemelte a készítő a pénzét.
2018. szept. 9. 18:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak azért nem szeretném letöltögetni őket, mert sokkal több velük a macera, mint a megvettekkel, igaz ez?
2018. szept. 9. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Legtöbbször steamen veszem őket. Állandóan vannak akciók. Karácsony előtt lesz a legközelebbi nagy kiárusítás. Halloween környékén is szokott lenni kisebb akció.

Kulcsokat meg tudsz venni g2a-en vagy kinguin-on. De itt van egy pici rizikó, hogy a kulcs lehet lopott. Velem még nem esett meg, de ismerek olyanokat, akiknek törölték steamről a játékukat, mert a kulcs lopott kártyával lett véve. Bár ha pozitívan értékelt árustól veszed, akkor nem lesz gond vele.

2018. szept. 9. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a DRM-et, úgyhogy én inkább a gog.com-ról szoktam venni őket.
2018. szept. 9. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Steamről, csak onnan. Illetve már Steamen nem vásárolok, hanem éves előfizetésem van a HumbleBundle Monthly csomagjára. Minden hónapban adnak nagyjából összesen 200-250 dollár értékű 8-9 játékot havi 11 dolláros előfizetésért. Ez lefordítva nagyjából évi 40 ezer forintért kapsz évi 800 ezer forintnyi játékot, melyek Steam kulcsok (voltak eddig, de jövő hónapban az Owerwatch az egyik amit adni fognak - megint egy 40 eurós játék 11-ért, + 8 másik válogatott játék).

Csak pár 40-60 eurós vagy ismert-hypolt játék amit így szereztem be 11 dollárért:

Tomb Raider, Rise of the Tomb raider, Darksiders II, Sniper Elite 4, Conan Exiles, Hearts of Iron IV, Destiny 2, Kerbal Space Program, Mafia III, Outlast 2, Dark Souls 2 és 3, Civilization 6, Quantum Break, Sleeping Dogs, több Warhammer 40k kiadás, Killing floor 2, Dirt Rally, Superhot, Layers of fear + DLC, stb....

2 év alatt a Steam könyvtáram egyből fel is duzzadt 400+ játékra.

A másik lehetőséged hogy megvárod a Steames téli-nyári akciós heteket, akkor 50-75-90%-kal is olcsóbbak a játékok. Skyrim is ilyen csak 20 euró (special edition)

2018. szept. 9. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

A jatek hivatalos oldalarol.

Single jatekok hidegen hagynak, multis jatekoknal meg vannak f2p cimek amikkel evek ota elvagyok.

Steamen is megvannak, de en inkabb az onallo klienst valasztom.

2018. szept. 9. 18:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Változó, sokszor Humble Bundle-ből (akár havi előfizetéssel is), steam leárazások, illetve konzolnál az adott konzol store-ja.

Emellett vannak játékok, amiket letöltök meg nem nevezett hely(ek)ről és ha valóban tetszik a játék, látszik foglalkoztak vele a fejlesztők, nem csak összef*stak valamit, akkor megveszem (van, hogy csak leárazással, de attól még eredetiben), mondjuk ezek főleg a gyerekkorom játékaira jellemző, gyerekként nincs igazán pénz ezekre (sok olyan van ezekből, hogy van benne 20 perc, mert nosztalgiából elindítottam, de törtben meg akár több száz óra is van bennük).

2018. szept. 9. 20:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez a steames előfizetés nem hangzik rosszul!
2018. szept. 9. 21:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Számítógépre dobozos játékot a CDGalaxisban vettem amíg el nem költözött a boltjuk, azon kívül 576, MediaMarkt

Digitálisan csak Steamen, GOG-on és HumbleBundle-n szoktam vásárolni

PS4re nem vásárolok digitálisan semmit, a szomszéd utcában levő konzolboltba szoktam menni exkluzív címeket venni

Az olyan játékok amik meg már nem beszerezhetőek (nincsenek forgalomban és digitálisan sem vásárolhatóak meg) azokat a skidrowreloaded és theisozone oldalakról szerzem be, ritkábban thepiratebay-ről (a Saw: The Video Game, Silent Hill 2-3, James Bond: Blood Stone játékokat például kénytelen voltam így beszerezni)

2018. szept. 10. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!