Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvásárolni eredetiben...

Megéri megvásárolni eredetiben a játékot steamen ami 29,99€? Miért jó ha eredeti játék nem pedig tört?

Figyelt kérdés

2018. aug. 19. 09:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha volt pénzed venni egy erős PC-t, ne azon a 3 ezer forinton drámázz már (mert ennyi leárazva). Amúgy nem létezik rászorultság alapú lopás, amikor bármit szabad és megértően bólogatnak - így is letorrentezed a játékokat, akkor ne neked álljon már feljebb. 19 éves vagy: elmész dolgozni, gyűjtesz, spórolsz rá. Ha nem lehetséges, akkor pedig nem játszol vele, ennyire egyszerű. Marad a tört verzió.
2018. aug. 19. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Én meg egy luxus autót akarok, de túl szegény vagyok hozzá. Szóval most akkor ne is legyen luxus autóm csak azért mert nincs rá pénzem? Akkor csak ellopom és még nekem áll majd feljebb, hogy a benzinért pénzt kérnek tőlem. Hát nem tudják ők, hogy én szegény vagyok???
2018. aug. 19. 22:10
 13/14 A kérdező kommentje:
tegnap 22:10 miért is csufolodsz?
2018. aug. 20. 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem csúfolódok. Szegény vagyok, de attól még én is úgy akarom élni az életemet, mint a gazdagok. Mert ha nekik van rá lehetőségük, akkor az csak úgy fair, hogy én is mindent megkapok a popsim alá ingyen.
2018. aug. 20. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!