Miért nem tudom aktiválni eredeti GTA IV-T?
Figyelt kérdés
Rá megyek a manuális aktiválásra és ott arra a linkre aztán a GTA IV Liberty City és ott akármelyik linkre megyek egy fehér semmi fogod mi lenne a gond? Videót néztem elvileg ott kéne aktiválni2018. júl. 26. 23:06
1/3 anonim válasza:
Games for Windows Live kiadás? Az a rendszer már megszűnt pár éve, így ha annyira régi a játékod, itt megakad.
Itt írnak lehetséges megoldást:
2/3 anonim válasza:
Én is ugyan így jártam.. megvettem 2010 körül akkor még tudtam vele játszani aztán újra elő akartam venni 2017ben, de már nem tudtam aktiválni sehogy sem.. muszáj voltam le crackelni a játékot, hogy offline tudjak játszani vele mert így crackkel a multi ki van lőve.
Windows live én így szeretlek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor lehet Crackelem gondoltam rá de ha már meg van akkor miért Crackeljem meg majd meg nézem amit az 1. Kimenetelő írt
2018. júl. 27. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!