Van egy eredeti The Witcher Enhanced Edition játékom. Feltelepítettem és mikor elindítanám akkor azt írja ki hogy helyezzem el az eredeti lemezt mikor az benne van a meghajtóban. Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 15:13
2/5 anonim válasza:
Telepítsd GoG-ról, vagy a GoG Galaxy kliensen keresztül és jó lesz.
3/5 anonim válasza:
Virtuális meghajtó programod van, illetve jelenleg is meglévő virtuális meghajtók? Daemon Tools, PowerISO, Alcohol120% vagy valami? Ezek is okozhatják hogy nem tud elindulni.
A Witcher fórum azt mondja, ezen az oldalon van a driver amit le kell tölteni, sokaknak működik utána a játék és nem köt bele az eredeti CD-be.
4/5 Gugu Gabor válasza:
egyébként a serial alapján tudod aktiválni gog on és letölteni digitálissan ahogy fent írták, szeribtem jobban jársz ezzel mint a lemezzel (persze a doboz attól még szép a polcon)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem több CD-s, csak egy van hozzá.
Daemon Tools virtuális meghajtóm van.
A GOG jó ötlet de ott úgy láttam, hogy fizetős, így újra megkéne vennem.
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. júl. 7. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!