Melyik franchise jobb call of duty vagy Battlefield? Mondjatok pár érvet a 2 játék mellett.
Én egyiket se szeretem. A Call of Duty egy tucat, sorozatjáték, olyan mint az évente kijövő új telefon, sorozatgyártás, semmi tartalma, értelme nincs eladni évente 60 euróért. Annak se vagyok híve, hogy minden platformon ugyanannyiba kerül, de azért az egyik több "exkluzív" tartalmat kap rá, mint a többi... a CoD részemről elmehet a p''csába, nem foglalkozok vele egy percet se.
Az új Battlefield egy viccnek néz ki, bár mivel még nem jelent meg, így nem tudok róla igazi véleményt alkotni. Jobbnak nem mondanám, mert szerintem azonos minőségű mint a CoD, csak nagyobb, kicsit több, de nem feltétlenül jobb. Nem mindenki szereti az ilyet.
Van egy rakás jó játék odakint, tömegesen jelennek meg alulértékelt gyöngyszemek.
Mit franchise?
Amugy meg a valaszecceru: kinek mi tetszik...
"én nem érzem hogy a mind2-ő franchise játéka pay to win lenne"
És ennek mi köze ahhoz, amit írtam? Ha pay2win, ha nem, a bevétel oroszlán részét a mikrotranzakciók adják, plusz tele a piac ingyenes/free2play multis játékokkal, amik semmivel nem rosszabbak, vagy épp jobbak, mint az a kettő. Egyszerűen nincs semmi egyéb ok amellett, hogy fizetős, minthogy több pénzt tudjon lehúzni a játékosokról a kiadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!