Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baj a battlefield...

Frza kérdése:

Mi lehet a baj a battlefield 1 el?

Figyelt kérdés
Ezt írja ki a gép ha megnyitom a játekot: "Your graphics card is below the minimum hardware specification". Ezután rányomok az OK gombra elindul a játék de a menübe behozza hogy updateljem a jatekot de nemtudok semmire sem nyomni se az updatre se arra hogy nem. Az originba frissitettem a jatekot de akkor is ezt csinalja. Az illesztőprogramokat frissítettem es a videókártyát is újraraktam de semmi. Köszönöm a válaszokat előre is!

2018. aug. 6. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Your graphics card is below the minimum hardware specification

A videókártyád a minimum hardverkövetelmények alatt van, sajnos így nem fog futnia játék :(

2018. aug. 7. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:
AMD Radeon HD 6900 series-em van és még mikor megvettem futott rajta lagg nélkül. Persze nem High-on. Azóta csak a proci lett kicserélve FX-4100 Quad-Core ra.
2018. aug. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!