Battlefield 2 online? Több lent
Sziasztok egy jó ideje megvan a bf2 de online-ozni rég tudtam mikor még működőt a gamespy most próbáltam a gamerangert használni de elvileg nincs internet kapcsolat azt az üzenetet hozta be és nem értem miért az online-t is próbáltam letölteni de ezt hozza ki:
A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani
A(z) battlelog.co egy nem támogatott protokollt használ.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Ma is lehet online módba játszani a BF2-vel. De mivel hogy sok csaló van a szervereken, ezért nem érdemes játszani vele online módban. De ha mégis szeretnél, akkor íme a recept:
Szed le a bf2-t valahonnan.
Rakd fel a 1.41-es javító csomagot.
Ez után rakd fel a 1.5-ös javító csomagot.
Ez után szed le és telepítsd fel a bf2hub programot. Végül indítsd el.
Ez után indítsd el a BF2 online részét. Ez után a játékba csinálj egy online fiókot, most már engedi a gamma. Valós vagy nem valós email címet is adhatsz. Nem ellenőrzi le. De ha elfelejtetted a jelszavad, akkor bánni fogod hogy nem valós email címet adtál meg...
Ez után kész a regisztrációd, és végül már csak annyi a feladatod hogy felmássz a toronydarura egy tisztességes mesterlövész puskával, és annyit irts, amannyit csak bírsz, vagy amennyi tárad csak van :D
Régen a BF2142-vel is lehetett online módba játszani, csak ez nem tetszett az ea-nak, ezért megölették az aktív szervereket. De a bf1942-vel még a mai napig is lehet játszani, ha beleírod ebbe:
E:\Windows\system32\drivers\etc\hosts
Ezt:
94.23.196.155 master.gamespy.com
Ekkor a játékba a szerver frissítés után az összes létező szerver előbukkan. De irdatlanul sok csaló van bennük, ezért kétséges az online játékélmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!