Battlefield play4free-hez hasonló payforwin játékok elérhetők manapság?
Tudom, hogy a bfp4f már nincs, de ez a játék nagyon bejött! Annyira jól volt optimalizálva, hogy egy régi laptop integrált vga-jával is simán tudtam futtatni!
Vannak még ilyen játékok?? Ha nem, akkor miért nem?? Akkoriban nem volt sok pénzem, de most simán elköltenék pár ezer forintot értelmes mikrotranzakciókra!
Inkább egy ehhez hasonló játék, mint új gép bőven 200K felett! Szerintem lenne is igény ilyesmi játékokra, jóval nagyobb, mint gondolják!
Vannak "ingyenes" játékok:
Warface - egy időben toltam, szép grafika, jó Coop módok, folyamatos fejlődés, új fegyverek, csak egyszer valami frissítésnél elszállt a felhasználóm és azóta nem játszom.
Warthunder - Repülős, tankos és lassan hajós móka.
Viszont érdemes figyelni a Steam és Origin akciókat, időnként vannak baromi nagy leárazások. Én most vettem 10 Euróért Battlefield 1 prémium csomagot.
Na végre, valaki válaszolt!!
Laptopról játszok, a bf3 eléggé jól fut. Zlo szervereken tolom, de az lassan kihal végleg. Bár ahogyan látom az origin szerverek is döglődnek a bf4-hez képest. Az erős járműveket szeretem, jet, heli, ifv, tank, ahol van időm gondolkodni, és csak akkor halok meg, ha rosszul döntök. Bf3-at még meg is venném olyan 3-4 euróért (prémiumot). 840m vga-m van.
Viszont azon gondolkodom, hogy inkább majd fekete pénteken veszek egy konzolt akciósan 60 ezer körül (tavaly ennyiért is volt). Konzolra is vannak ekkora akciók?
Vannak ingyenesek:
Blacklight Retribution
Zula Europe
Crossfire
Combat Arms
MAT Online
Konzolon nem tudom mik vannak, viszont PC-re Origin és Steam akciók is szoktak lenni. BF3 alapjáték volt ingyenesen is egy időben. Steamen is szereztem már be jó játékokat.
Az én eddigi ingyenes listám:
Company of Heroes 2
DIRT Showdown
GRID
PAYDAY 2
Redo Orchestra 2
Sniper Elite V2
Homefront
Metro 2033
Battlefield 3
Most Wanted
Illetve sok kisebb játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!