Csak én rühellem már ezt a battle royale őrületet?
Figyelt kérdés
Nem elég hogy már a csapból is ez folyik vagy fèl éve, de az egyik, a pubg a bugos f0s a másik meg 1 lövöldözős minecraft, annyira realisztikátlan, egyszerűen élvezhetetlen az építés miatt. Lehet hogy az teszi egyedivé, de szerintem ez csak simán f4szság2018. aug. 6. 20:49
1/4 anonim válasza:
Es kotelezo veluk jatszani? Nem biza.
Nincs okom ruhellni, mert nem erdekel az aktualis divat.
1000 masik jatek van helyettuk.
2/4 anonim válasza:
Nem izgat, csak megyek és játszok azokkal a játékokkal, amiket szeretek. Millió másik nem battle royale játék létezik.
3/4 Darkes válasza:
Félig egyet értek veled. Azért csak félig, mert abban igazad van, hogy mindenhonnan ez jön, és engem is picit zavar a sok igénytelen PUGB meg Fortnite koppintás. Viszont, maga a Battle Royale nem egy rossz dolog, sőt... Remek műfaj lehetne, csak a sok igénytelen játék, amiket Pistike rakott össze tegnap este Unity Engine Trial-lal, nagyon rontják a múfaj megítélését. De, gondolj bele, mennyi kreatív dolgot ki lehetne hozni a múfajból! Még csak nem is kéne multi hozzá, hogy félig-meddig maradandót alkossunk! Pl.: Milyen király lenne egy Gladiátor Harc szimulátor Battle Royale, vagy egy PvP Duel-es, vagy egy Robotos, ahol nem fegyvereket, hanem alkatrészeket kéne gyüjtögetnünk! De nagyon sokáig lehet feszegetni a múfaj határait, egy kőkorszakban játszódó egyjátékos kampány Battle Royale például szerintem jő ötlet lenne. Vagy, ha nem játékosok, hanem csoportok harcolnának egymás ellen! (Mondjuk, ez a Fortnite 50vs50 játékmódjában már megvalósult) Itt szerintem nem a múfajjal van baj, hanem a két nagy közönségkedvenc (Fortnite, PUBG) milliónyi másolatával.
4/4 anonim válasza:
Nyílván azért lett felkapott, mert mostanába találták ki.Nem nagyon régen.De hidd el ezt majd 1 vagy 2 év múlva megunják.
Lásd ahogy a Fidget Spinnert is eldobták hamar.Ja meg a Slime-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!