Tudnátok írni magyar mmorpg-s játékokat amik egyszerűek?
Figyelt kérdés
Eléggé kezdő vagyok az ilyen mmorpg-s játékokban és nem is nagyon játszottam, csak a metin2-vel de azzal is addig ameddig rájöttem hogy az nekem sok :D (kb egész végig csak szaladgáltam és bámészkodtam). Igazából az se baj ha nem magyar csak legyen EGYSZERŰ, ja és ingyenes! :D2018. aug. 3. 17:55
1/5 anonim válasza:
Magyarról nem tudok, de ami már nevetségesen egyszerű az a Guild Wars 2 és a Blade and Soul.
2/5 anonim válasza:
Már bocs, de a Metin2 az optolással meg szintezéssel kb a legegyszerűbb MMO-k közé tartozik. Ennél csak bonyolultabbak vannak, mert szinte mind a komoly end game-re megy, hogy ott tartsa a játékosokat.
Próbáld meg a Guild Wars 2-t, bár egyszerűnek nem mondanám, de mivel a küldetések területhez kötöttek, számodra talán kényelmesebb.
3/5 anonim válasza:
A Guild Wars 2 biztosan nevetségesen egyszerű a világ legnehezebb raidjének címével, ahol dodge mechanikát és saját karaktered ismereteinek hiányában 1-2 hitelnek a mobok... :)
4/5 anonim válasza:
Hát ha szerinted a GW2 nehéz, akkor sajnállak. Körülbelül óvodás szinten van az egész.
5/5 anonim válasza:
Bizonyára úgy mondod ezt, hogy borzasztóan sok raid bosst, fractal 100-at vittél végig :), nekem is könnyű a WoW lvl 10-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!