Mennyire kerülne egy android játékot magyarosítani?
Nagyon, nagyon jó játékokat tudok androidra amiknek látszatra nagyon jó törénetük van, szeretem ha nem csak harcolni és küldetéseket kell csinálni hanem párbeszédek is vannak benne.
Nyílván nem magyar szinkronra gondoltam, bár az lenne a tuti.
Gondolom nem elég, hogy megfizetek egy tolmácsot a feladatra, gondolom engedélyekre lenne szükség, vagy nem tudom.... Viszont.... Ez nem is biztos. Gondoljuk át.
Anime
Kedvenc kategóriám.
Mi, animések csak azért tudunk animéket nézni, mert léteznek eme csodás országunkban önkéntes fő iskolások, egyetemisták, gimnazisták, és nagyon ritkán felnőtt dolgozó emberek.
Ezek a személyek engedély nélkül fordítják le a már angolra lefordított animéket, nekünk, magyaroknak telljesen ingyen, ők semmijen pénzt nem kapnak ezért, mert amit lesznek az alapvetően sérti a szerzői jogokat, vagyis illegális, amit ha jól gondolom, a törvényt egy fajta Multiszerver gépről cselezik ki, mely lehetővé teszi azt, hogy földünk minden országából való IP-címet lopjon, ezáltal hiába 1 helyéről lett feltöltve, feltöltés szerint egyszerre 124órszágban töltötték fel, így szinte lehetetlen lenyomozni.
Nah jó, persze ez csak egy elmélet.
Visszatérve a kérdésre, mi kell ahhoz, hogy egy apk játékot magyarosíttatni tudjak?
Hivatalosan engedélyek, gondolom én, de a PC (COMPUTER) rá a példa, hogy nem feltétlen, hisz mennyi játékot ismerünk melyet magyarosított például a jó öreg SKIDROW csapat?
Köszönöm a választ
Amiket írsz elég nagy hülyeségek.
És a Skidrow soha az életben nem fordított játékokat, hanem feltörte azokat amiket aztán felraktak mindenféle torrent oldalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!