Miért utálták meg ennyien a Battle Royale játékokat?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, én még nem játszottam egyikkel sem, mert nem különösebben érdekel.
Tavaly még egy igazi hóbort volt, mindenki oda volt érte, most meg az embereknek ki van vele a töke.
1. Értem hogy minden játékba belepréselik, de ez miért ront el egy műfajt?
2. Ha egy nagyobb tömeg oda van egy műfajért, azt agy másik nagy csoport automatikusan elunja, megutálja, még akkor is ha sosem próbálta ki. Ez mindennel így van, ezzel is tisztában vagyok. Emlékezzünk csak a Fila táskás borzalomra, ami évekkel ezelőtt volt. Volt akit azért röhögtek ki, mert ilyen táskája volt. Ez egy táska volt emberek.
2018. jún. 15. 07:40
11/13 anonim válasza:
Magával a BR játékmóddal nincs bajom, pl a PUBG-t az early accessbe kerülése óta játszom és azóta is szeretem. Ettől függetlenül nekem is kezd kicsit sok lenni ez, hogy már mindenbe BR játékmód van. Kezdve az új COD résszel, sokak szerint (és szerintem is) a COD-okban mindig is erős volt az egyjátékos kampány, főleg most a WW2-es részben, erre kiveszik az egyjátékos kampányt az új részből és a csapból is folyó BR módot tesznek bele.
12/13 anonim válasza:
#11: Kb. 8 ezer órám van a CoD multiplayerekben, de soha egyetlen single-t nem indítottam el, úgyhogy nekem a BR sokkal többet fog jelenteni, mint egy 5-6 órás single mód.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát pedig a játékos tömeg és a kritikusok gyakorlatilag minden évben azt jelezték vissza az Activisionnek, hogy egyhangú, semmilyen, és unalmas, felesleges a kampány. Nem hiába terjedt el a szlogen, hogy CoD-ot nem a kampány miatt vesz az ember. Ha megpróbáltak valamit újítani az egyjátékos módban, mindenki lehurrogta őket, már a megjelenés előtt is olykor. Nem működött egyszerűen. Most hogy elvették, már mindenkinek hiányzik. Érdekes állatfaj a gamer.
2018. jún. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!