A warface Battle Royale módjához erősebb gép kell mint az alapjátékhoz?
Figyelt kérdés
Az alapjáték minimum gépigénye (2Gb ram,512mb video,2,0Ghz proci) simán megvan (3Gb ram,512mb video,2,7ghz proci) és szépen is fut.
Érdemes letöltenem a Battle Royale módot és játszani? (Nyilván kipróbálhatnám,csak most korlátozott a netem és nem fogyasztanék le 10Gb-t (jelenleg az alapjáték sincs letöltve) feleslegesen.
2018. jún. 8. 23:21
1/2 Jakab Norbert Áron válasza:
Az én tudomásom szerint ugyanaz minden a kettő között,nem fogyaszt többet
2/2 A kérdező kommentje:
#1 - Koszi,letoltottem... Fura ,hogy a sima jatekmodok siman mennek ,de a BattleRoyale nem akarok betolteni ,mire betoltene kiir valami "kbyte 83627" cuccot (a számot random irtam oda)
2018. jún. 9. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!