Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért utálták meg ennyien a...

Miért utálták meg ennyien a Battle Royale játékokat?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem, én még nem játszottam egyikkel sem, mert nem különösebben érdekel.

Tavaly még egy igazi hóbort volt, mindenki oda volt érte, most meg az embereknek ki van vele a töke.

1. Értem hogy minden játékba belepréselik, de ez miért ront el egy műfajt?

2. Ha egy nagyobb tömeg oda van egy műfajért, azt agy másik nagy csoport automatikusan elunja, megutálja, még akkor is ha sosem próbálta ki. Ez mindennel így van, ezzel is tisztában vagyok. Emlékezzünk csak a Fila táskás borzalomra, ami évekkel ezelőtt volt. Volt akit azért röhögtek ki, mert ilyen táskája volt. Ez egy táska volt emberek.

2018. jún. 15. 07:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ilyenek szeretnek egyedi hópelyhek lenni. Amikor valami még újdonságnak számít akkor az hú de szuper. Amikor meg kicsit nagyobb figyelmet kap, akkor meg kezdődik a hurrogás. Bár valahol meg tudom érteni, amikor már a csapból is ez folyik és te eddig sem voltál oda érte. Engem nem izgat a dolog, nem játszok battle royale játékokkal, aki meg szereti őket, az gondolom örül neki, mert nagy a választék.

A táska őrületre is emlékszek. 1 ismerősömnek volt ilyen táskája. Állandóan azt hordta, aztán amikor jött az őrület, akkor vett másikat és elkezdte lenézni a többieket.

2018. jún. 15. 08:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy mi ezzel a probléma. Ha teszem azt, belerakják egy Battlefieldbe, az alap játék mellett nem elfér? Nem kell játszani a játékmóddal, ha valaki nem akar. Van egy nagy felhasználói bázisa a műfajnak, ezt elégítik ki, és ennyi. Én sem játszom egyikkel sem, de nem tartom rossznak vagy ilyesmi. Csak vásárlói igényeket elégítenek ki.
2018. jún. 15. 08:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy az egész koncepcióban semmi új nincs. Évtizedek óta létező játékmódokra és mechanikákra rásütöttek egy nevet és eladják, mintha a következő nagy Nobel-díjas találmány lenne.
2018. jún. 15. 08:57
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
És akkor mi van ha semmi új sincs benne? Akkor már ne is játszon vele senki? Divatba jött és kész. Csak ezért még nem kellene utálni. De manapság nagyon szuper dolog lett minden népszerű dolgot utálni.
2018. jún. 15. 09:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy utálom, nagy ívben leszarom a "battle royal játékokat", de még általában a régebbi elƙurvult sorozatokat is, amikbe belenyomják most, hogy divatba jött. Azt is leszarom, hogy ki játszik vele. Csak szimplán ne nevezzék újításnak meg műfajteremtésnek.
2018. jún. 15. 09:42
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
A CoD sorozatot is kötelező gyűlölni, lehetőleg úgy, hogy az illető utoljára a CoD4-el játszott. Ezt a jelenséget hívja az angol szleng hatewagon-nak: mindenki úgy érzi, muszáj felszállnia rá, mert különben kimarad valamiből- és minél hangosabban ordítja, hogy "ez egy sz**", annál nagyobb egyéniségnek érzi magát.
2018. jún. 15. 09:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért elég sok mindenre mondták azt manapság, hogy "újító" és "innovatív", amik valójában csak a jól megszokott, bejáratott játékmechanikák voltak, csak igényesebb körítésben. A Battle Royal is meglévő mechanikákat ollózik össze, csak egy csavarral a magjában, amitől teljesen más élmény lesz, mint egy átlagos PVP. Igazából Last Man Standing, csak kibővítve, nagyobbá téve.
2018. jún. 15. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a baj vele, hogy tehetséges fejlesztők erre a szarra pazarolják az idejüket és erőforrásaikat, ahelyett hogy jó játékokat csinálnának.

Az a baj vele, hogy elmélyíti a modern játékiparban az 'always online' fejlesztési megközelítést, ami szörnyen kényelmetlen.

Sajnos ma már nem a jó játék-csinálás, hanem a pénzcsinálás a fő cél, ezért most hogy divatba jött ez a játékmód, dugig töltődik a piac olyan játékokkal, amik csak eköré az egy játékmód köré épül.

Az a baj vele, hogy rengeteg trágya hulladék battle royal játék kerül a piacra, csakhogy a fejlesztők bezsebelhessék a félkész vagy összecsapott termékeikkel a játékosok pénzét, amíg tart a divathullám.

Stb.

2018. jún. 15. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
#8: A Fortnite Battle Royale-t alig fél év alatt csapták össze, és havonta 300 millió dollárt hoz a konyhára. Ezt nem nevezném idő- és erőforrás-pazarlásnak, sőt!
2018. jún. 15. 14:12
 10/13 A kérdező kommentje:

8#-as:

Melyik volt az a játék, amit elrontott a Battle Royale? Azt írtad hogy Battle Royalra koncentrálnak, és nem jó játékot készítenek. Melyik játékot tette tönkre pontosan a Battle Royale?

2018. jún. 15. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!