Miért utálták meg ennyien a Battle Royale játékokat?
Hozzáteszem, én még nem játszottam egyikkel sem, mert nem különösebben érdekel.
Tavaly még egy igazi hóbort volt, mindenki oda volt érte, most meg az embereknek ki van vele a töke.
1. Értem hogy minden játékba belepréselik, de ez miért ront el egy műfajt?
2. Ha egy nagyobb tömeg oda van egy műfajért, azt agy másik nagy csoport automatikusan elunja, megutálja, még akkor is ha sosem próbálta ki. Ez mindennel így van, ezzel is tisztában vagyok. Emlékezzünk csak a Fila táskás borzalomra, ami évekkel ezelőtt volt. Volt akit azért röhögtek ki, mert ilyen táskája volt. Ez egy táska volt emberek.
Mert az ilyenek szeretnek egyedi hópelyhek lenni. Amikor valami még újdonságnak számít akkor az hú de szuper. Amikor meg kicsit nagyobb figyelmet kap, akkor meg kezdődik a hurrogás. Bár valahol meg tudom érteni, amikor már a csapból is ez folyik és te eddig sem voltál oda érte. Engem nem izgat a dolog, nem játszok battle royale játékokkal, aki meg szereti őket, az gondolom örül neki, mert nagy a választék.
A táska őrületre is emlékszek. 1 ismerősömnek volt ilyen táskája. Állandóan azt hordta, aztán amikor jött az őrület, akkor vett másikat és elkezdte lenézni a többieket.
Az a baj vele, hogy tehetséges fejlesztők erre a szarra pazarolják az idejüket és erőforrásaikat, ahelyett hogy jó játékokat csinálnának.
Az a baj vele, hogy elmélyíti a modern játékiparban az 'always online' fejlesztési megközelítést, ami szörnyen kényelmetlen.
Sajnos ma már nem a jó játék-csinálás, hanem a pénzcsinálás a fő cél, ezért most hogy divatba jött ez a játékmód, dugig töltődik a piac olyan játékokkal, amik csak eköré az egy játékmód köré épül.
Az a baj vele, hogy rengeteg trágya hulladék battle royal játék kerül a piacra, csakhogy a fejlesztők bezsebelhessék a félkész vagy összecsapott termékeikkel a játékosok pénzét, amíg tart a divathullám.
Stb.
8#-as:
Melyik volt az a játék, amit elrontott a Battle Royale? Azt írtad hogy Battle Royalra koncentrálnak, és nem jó játékot készítenek. Melyik játékot tette tönkre pontosan a Battle Royale?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!