Gamer laptop vagy asztali Pc?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd a közeljövőben venni egy új számítógépet.De nem tudom eldönteni,hogy laptopot vagy asztali gépet vegyek.Jelenleg laptopom van.Ha játszok hűtőt rakok alá.De legtöbbször az ölembe van filmet,meccset nézek rajta. kb.200 ezret áldoznék rá. Mit ajánlotok? Köszi!2018. jún. 7. 14:13
11/14 A kérdező kommentje:
200-300 ért láttam neten laptopokat.Hát nem tudom. :( Azabaj,hogy semennyire se értek a gépekhez.Nem tudom,hogy miből milyet kéne venni.
2018. jún. 9. 01:14
12/14 anonim válasza:
3-as vagyok.
A többség asztalit javasolt én is a felé hajlok szívem szerint, ár-érték arányban mindig is az asztali volt a nyerő, a laptop igazi előnye az hogy kicsi és mobilis, teljesítményben egy 150k-s gép felülmúlhat egy 200k-s laptopot.
Ha amúgy is csak otthon használnád akkor az asztali a nyerő.
13/14 anonim válasza:
Intel Core i3-8100 processzor + Be Quiet! Shadow Rock 2 processzorhűtő
Gigabyte B360M-DS3H alaplap
Kingston HyperX Fury Black 2x4GB DDR4 2666Mhz RAM
Gigabyte RX 560 4GB GDDR5 videokártya
Toshiba 2TB 64MB SATA3 DT01ACA200 merevlemez (vagy vehetsz SSD-t helyette, de annak kevesebb a kapacitása)
Be Quiet! Pure Power 10 500W tápegység
BitFenix Shadow gépház.
Ez így kicsivel több, 218.000 forint PCX-en. (nyílván máshol is veheted)
14/14 anonim válasza:
A ryzen széria megjelenése után képes vagy azt a processzort ajánlani neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!