Mi a különbség a vindózos terraria és az androidos terraria között?
(windows)
Ha ismered a verzió számokat akkor elmondom.
A gépi terraria már az 1.3-asnál tart amibe már van expert mode is nem csak hard mode. Asszem ugy 500 ujj ellenség több anyag, meg +2 ujj főboss.
Ellenben az androidos terraria az csak az 1.2-esnél jár ez az 1 verziószám kicsinek tűnik mégis sok lemaradást nyujt..ugyhogy igen amig más játékoknál inkább az androidos verziót viszik fel a gépi verzióra itt nemígy van.. (Egybknt már kb annyit foglalkoznak a gyártók a terráriával hogy 0. Valentin naponis csak az ikonképet cserélték le már megörültem hogy ujj verzio közbemeg :D
Ugyhogy ezmég semmi lemaradás mert most a gyártók a windowsos terrariára szálltak rá nemis értem.
Remélem segítettem :)
Ja és rengeteg új fegyver és a világ kiterjesztés is..lehet hatalmas világotis generálni (nemajánlott)
Kb szárnyal a pája eggyik felêböl elindulva kb 5 perc a másik vêgéig..ês ez szárnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!