Mi a különbség egy zárt rendszerű és egy nyitott rendszerű (androidos) telefon közt, miután főzött romot tesz rá az ember? Mivel jobb ha nyitott rendszerre kerül egy adott rom?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 16:21
1/3 anonim válasza:
Felteszem a Bootloader nyitásra gondolsz... Nos, azért jó, mert nagy eséllyel csak azután lehet rárakni Custom Recovery-t, amiből majd a ROMot telepíteni tudod. (persze van kivétel)
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem értem mert zárt bootloader-ű telefonra is fel lehet tenni custom recovery-t/romot. Nekem is azért lehet most rajta a telefonomon (xperia sp) kitkat/lollipop hiába zárt rendszerű.
2015. dec. 18. 13:11
3/3 anonim válasza:
Ezért mondom hogy van kivétel. Én telefonomat (Nexus 5) csak bl nyitás után lehet mókolni. :)
A tied esetében szerintem csak egy bizonyos fokig enged ROMokat telepíteni (szóval ha a custom ROM nem a Stock-on alapul, hanem mondjuk CM-on, akkor nem engedi). Vagy lehet hogy Custom kernelt, kernel beállítások módosítását is blokkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!