Az xbox tényleg nem adja visszaadni a játékok szépségét mint egy laptop vagy egy asztali gép?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 11:37
1/3 anonim válasza:
Igen, annyira nem fog szépen kinézni mint egy felső kategóriás fullfull asztali gépen
2/3 anonim válasza:
Azért az Xbox és a laptop nem említhető egy lapon, mert kb 3 Xboxot vehetnél egy olyan laptop árából, ami hozza egy Xbox One szintjét.
És egy Xbox One árából vásárolt asztali gép sem lesz egy hatlövetű, szóval mindenképp többet kell fizetni egy olyan asztali gépért, amin már jobban néz ki XY játék, mint konzolon. 150-200 ezret minimum.
3/3 anonim válasza:
Az attól függ. Én pl fifázom xboxon. Télen vettem, előtte én is néztem videokat, h milyen konzolt vegyek, melyik miben jó. Nagyon sok fifás összhasonlítás vol ps, xbox és pc. De ott meg is untam, mikor Neymar arcát mutogatták a kül. konzolokon. Igen, szebb volt a szemöldöke pc-n, de ki látja ezt játék közben? Csak visszajátszásban tudsz esetleg úgy ráközelíteni. Biztos más játékoknál megint más, de szerintem csak annyi a lényeg h hd-s tv-d legyen, a grafika mindenhol szép, játék közben pedig nem is fogod figyelni h ott oldalt az a valaami milyen szép....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!