Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftnak hogy lehet több...

Minecraftnak hogy lehet több ramot adni? Sok helyen utána néztem de egyik se használt. Valami ötlet?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 10. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Annyit fog enni amennyi kell neki. Ha az FPS nem 60+ csak akkor vannak bajokm
2018. ápr. 11. 15:11
 12/16 A kérdező kommentje:
He84 beirtam azt amit te leirtal es at raktam xmxet 2ra masikat 1 re mikor playelek akkor kilep es nem indul el minecraft
2018. ápr. 12. 12:19
 13/16 A kérdező kommentje:
és nem eredeti a minecraftom.
2018. ápr. 12. 12:19
 14/16 he84 ***** válasza:
Hmm, hát akkor nem tudom. Akkor mindkét értéket vedd eggyel lejjebb, talán sok volt neki a 6 GB RAM-on belül, vagy nem tudom. Nekem se vett a Minecraft-om, 8 GB RAM-om van, mégis működik így jól. Biztos jól írtad, vagy illesztetted be? Szerintem ellenőrizd. És attól is függhet, hogy használsz-e mod-okat és ha igen, akkor mennyit. Mert minél több a mod, annál jobban terheli pluszba.
2018. ápr. 19. 15:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem használok modokat, elkuldod ugy a Jvm argumentset ahogy be kellene illeszem?
2018. ápr. 20. 16:16
 16/16 he84 ***** válasza:
Aha, hmm. Már az előző aloldalon a 9. hozzászólásként beillesztettem, ami nálam van, nyilván azt illeszd be, mint már mondtam. És írd át a 2 értéket olyanra, amilyenekre legutóbb mondtam.
2018. ápr. 20. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!