Egy részletes leírást jegyzetelni a Terráriáról? Fontos számomra! Több lent!
Szóval az úgy történt,hogy IceBlueBirds-től láttam ezt a terráriát és nekem nagyon megtetszett:) Így steamről megvásároltam a legelső játékot ezt a Terráriát ÚGY,hogy semmit se tudok a játék menetéről csak annyit,hogy a bossokat kell irtani. Nem szeretném megbánni,hogy megvásároltam,hisz tényleg nem értek hozzá,így ez rontsa a játékélményt is. Azt hittem izgi lesz meg minden,de nem mulatságos,hogy nem értek hozzá. Így ebből tanultam,hogy soha nem veszek meg egy játékot ha nem tudom miről szól, (nem úgy mint a minecraftban ahol már hardcore módban is kivittem) Szóval Apukámmal megvásároltuk és már lassan két hete van meg a játék és nem szeretném azt éreztetni vele,hogy kár volt megvásárolni(tudok róla ,hogy vissza lehet kérni a pénzt érte, de már rég óta megakartam vásárolni ezt csak most szomorú vagyok mert nem tudok mit csinálni) odáig eljutottam,hogy az első boost megöltem Eye of Cthulhu és most ezt a Brain of Cthulhu szeretném megölni,de nincsen olyan biome a földszínen (The Crimson) ahol ez van.
Szóval e hosszú história után valakit megkérhetnék,hogy mit csináljak(lehetőleg lépésre lépésre?) Tudom,hogy BAROMI sokba telne leírni,de azt NAGYON megköszönném. Ha szeretnétek akkor linkelhetek,de már azt is megpróbáltam a wiki oldalon.
Nyugodtan lelehet hülyézni,hogy így vásároltam meg:((((
A Crimson és a Corruption, valamint a Brain of C. és az Eater of Worlds ugyanazokat a dolgokat adják, ugyanúgy lehet tovább vinni a játékot mindkettővel. Ha nincs Crimsonod, keress Corruptiont. (lila színű biome)
Az Eater of Worlds-höz ajánlom Icebluebird régebbi 1.1.2-es végigjátszását.
Amúgy ha adhatok egy jó tanácsot, ne vegyél olyan játékot, ami nagyon sok "tudást" hordoz magában, mert pl. a terrariaban ha azt mondom, hogy 5000 item van, akkor keveset mondtam. Ha ilyen játékot akarsz venni, inkább nézz utána legalább a főbb dolgoknak, hidd el, nem fogja elrontani a játékélményt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!