Csak engem "zavarnak" a streamerek?
Én is van h 12 órákat dolgozóm, ápoló vagyok. De az most h a streamerek-el mi van azt én lesz@rom.
A Rothschild család meg másodpercenként keres úgy 50 millió dollárt és a vagyonuk úgy 2 Trilliárd dollár.
Szal én nem foglalkozom ilyenekkel. Mindenki éljen úgy ahogy akar.
2018. ápr. 1. 17:57
Ez is egy fajta munka, aki meg tud belőle élni, vagy gazdagodni (nyugaton erre is van példa), az feltehetően nem kevés energiát és pénzt fektet bele a videózásba.
Engem ebből a szempontból nem zavar.
Igaz nem szoktam stream-eket nézni, számomra inkább az a furcsa, hogy egyesek képesek órákon át nézni azt, hogy más játszik, még akkor is ha jól csinálja és szórakoztató a stílusa. Nem vagyunk egyformák...
2018. ápr. 1. 18:06
Engem nem zavar, pedig tudom hogy jó kis keresetük van. Gondolom téged azért zavar, mert azzal többet keresnek és irigykedsz rájuk. Az irigykedés legtöbbször nem szép dolog. Ha zavar, akkor próbálj te is kitalálni valami érdekeset, esetleg egyénit, ha tudsz, majd azzal stream-elj és kész. Persze nem mindig könnyű, de nem lehetetlen. Az pedig erős túlzás, hogy nem csinálnak semmit! A stream-elés és a semmi ütik egymást, mert igenis csinál valamit: mégpedig stream-el valamiről, ami több embert érdekel és ezért adnak neki pénzt. Irigység és túlzás helyett te is megpróbálhatnád, hajrá!
2018. ápr. 1. 18:09
És persze a stream-elésen belül is kell némi felkészülés és ötlet hozzá. Szóval nem igaz, hogy semmit nem csinálnak a stream-elők!
2018. ápr. 1. 18:11
5/19 A kérdező kommentje:
Igen lehet,hogy egy kicsit irigy vagyok rájuk mert én kb. semmi pénzért melózok :( Streamelni elkezdeni nemsok értelmét látom mert már igyis rengeteg kezdő streamer van :(
Na akkor végül elismerted, hogy irigy vagy rájuk. Ja és csak a legnagyobb, leghíresebb streamer-ek keresnek 4-500.000 Ft-okat, a legtöbben jóval kevesebbet. Csak mert több kezdő streamer van, ez ne legyen ok arra, hogy nem próbálod meg. Ez kissé buta és félős hozzáállás, már bocsi. Ez olyan, mintha néhány híres énekes miatt nem mernél te is énekes lenni és mert kezdő énekesek is vannak. Így tekinteni a dolgokra nem jó. Szerintem gondold át jobban és próbáld meg, főleg ha úgy érzed, hogy lenne majd hozzá ötleted. Bár az is igaz, hogy eleinte hosszabb időn keresztül nem biztos, hogy beindul az pénzkeresés terén, amit csinálnál stream-elésként, de ha meg se próbálod és nem vagy türelmes, akkor nem is lesz soha semmilyen eredménye. Plusz némi kezdőtőke is kell hozzá, meg a gépnek is olyannak kell lennie, hogy bírja azt, meg néhány játék, amelyek közül 1-2-ről szólnának a stream-ek.
2018. ápr. 1. 18:22
7/19 A kérdező kommentje:
Igazad lehet,gondolom ebből a felét le is kell adózni.
Engem egyáltalán nem zavar. Miért zavarna? Örülök a sikerének, hogy volt annyira értelmes, hogy megtalálja a mai kor kiskapuját a jó élet felé. Emellett rengeteg segítséget nyújtó streamer van, aki az összeg egy részét mondjuk öngyilkosságot megelőző/egyéb segítséget nyújtó csoportoknak adják, szóval egyáltalán nem sajnálom tőlük a pénzüket, kívánom nekik, hogy annyi pénzt tudjanak legalább összegyűjteni amennyi a céljuk. :)
2018. ápr. 1. 20:05
Maga az, hogy az emberek játék helyett másokat bámulnak, ahogy játszanak vele, az kifejezetten zavar, szerintem ez nem normális. Mint ahogy az sem, hogy sosem vesz eredeti játékot, de a streamereknek egy vagyont fizet adományként. De hogy valaki ezzel keres pénzt, az csöppet sem zavar. A hülyéket ki is kell használni.
2018. ápr. 1. 20:42
Aki meg tud elni streamelesbol, annak van nemi tehetsege is, szoval nincs mit irogykedni.
Es a lenyeg, streamer es streamer kozott is kulonbseg van. Nem mindegy hogy valaki minosegi tartalmat gyart, es sok nezo/reklam altal jut penzhez, vagy a csocseit/segget riszalja LoL-ozas kozben, es a fel kepernyot elfoglalja a donate kunyeralos szovege.
2018. ápr. 1. 20:43
Kapcsolódó kérdések: