CS:GO csapatot keresek! (? )
Amikor elkezdtem játszani, az első rankom gn4 volt,de azóta csak buktam, alig volt nyert meccsem így most gn1-be vagyok. Ennek elsősorban 2 oka van. Persze az első mostanában egyértelmű, folyton lecsalja az enemy. A másik pedig, hogy folyton sz@r a csapatom. Vagy az egyik afkol, vagy van egy smurf és a többi meg noob, vagy 9 éves az összes, vagy arrol vitatkoznak végig, hogy ha ad ilyen meg olyan skint akkor behívja a családi csomagjába a farming simulátorba de neki ez nem igazságos és adjon még több skint (megtörtént). És még sorolhatnám....
Én 15 éves vagyok. Ha van valaki aki hozzám hasonlóan komolyan akarja venni a játékot az írjon, és ha sikerűl összehozhatunk egy jó, állandó csapatot.
Azt tudtad hogy van egy olyan vicces de mégis működő rendszer a játékban, hogy adott rankon belül is rangsorolja egyéni képességek alapján az embereket?
De általában mindig ez megy, " én csapatom egy zacskó aprómajom, persze én pró vagyok, enemy meg hackel, mind, ráadásul van amelyik duplán ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!