Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rust-ban keresek csapatot?

B1nc1 kérdése:

Rust-ban keresek csapatot?

Figyelt kérdés
Van egy szolid 800 oram Rust-ban, igaz nem tul sok de van meg 4k oram cs:s-ben. Jelenleg cs:go-ban dmg vagyok. Velemenyem szerint jo pvp-s vagyok. Farmolni nem szeretek, de tartom magamat a csapatba, le farmolom a magam reszet. 4 ember nel nagyobb csapat nem erdekel, eddig angolokkal jatszottam. Illetve szeretnek combat tag-elne a csapat legjobb jatekosaval mielott csatlakozom. Heti kb 40-50 orat jatszom, olyan csapat nem erdekel ami nincs annyire el dedikalva mint en. Illetve ha barkinek (a csapatbol) van VAC ban-je akkor ne is pazarold az idodet hogy ram irjal. Ha van barki aki megfelel az osszes kitetelemnek kommenteljen vagy irjon privat uzenetben es megadom nekik a steam profilomat. Illetve ha csatlakozok hozzatok, en fogom a strategiakat hivni csata kozben. Kiveve ha van koztetek valaki aki jobb nalam pvp-ben, akkor akar o is hivhatja.

2017. okt. 11. 15:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!