Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike GO csapatot...

Darak kérdése:

Counter Strike GO csapatot keresek, olyat akik még ezüst 1 körül billegnek, és komolyan játszanak. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Valaki tudja hol tudok keresni csapatot? vagy valaki fel tud venni egybe? ezüst 1 steam: Darak

2015. márc. 8. 12:08
 1/1 anonim válasza:

Esküszöm te vagy a megmentőm. Imádom amikor a 9 éves orosz faszok a mikrofonba káromkodnak oroszul, és még játszani sem tudnak. E miatt már vagy 25 meccset nyertem, de még mindig silver 1-be vagyok. Már a barátommal, (mind a 2-en 14 évesek vagyunk, ha érdekel) próbáltunk magyar ilyen csapatot összehozni, úgyhogy nagyon örülnék ha megpróbálnál velünk egy csapatba állni, és akkor már csak 2 ember kéne. Szerintem egy próbát megér mindhármunknak :P jelölj be! [link]

(U.I.: azt azért még megkérdezném, hogy mennyi ideje játszol vele, és eddig mennyi időt öltél bele?)

2015. márc. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!