Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A G2A-rol akartam vásárolni...

A G2A-rol akartam vásárolni de em fogadta el a kártyaszámom, vajon miért?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki megkérdezné, nincs én lejárva a kártyám és mastercardal fizetek, pénz is van elég rajta, akkor mi lehet a gond?

2018. márc. 23. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak dombornyomottat fogad el és abból sem minden típust. Azt hiszem a maestro-t nem fogadja el meg talán 1-2 mank mastercard-ját valamiért. De ha paypal-hoz hozzákötöd akkor menni fog a fizetés. Ha jól tudom a paypal minden dombornyomott kártyát elfogad.
2018. márc. 23. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Bankfiókban állítottál be internetes vásárlási limitet (vagy online felületen, ha kérvényeztél olyat)? Nekem ez pl 100e, tehát hiába van a kártyámon akár 1 millió is, ha amit venni akarok, meghaladja ezt az összeget, nem tudom kifizetni, de amikor létrehozod a kártyát, ez pontosan 0 Ft, tehát boltban sem fizethetsz vele meg neten se, külön maximum értéket be kell rá állítani.
2018. márc. 23. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!