Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudok Xbox one xhez Egér...

Hol tudok Xbox one xhez Egér billt vasarolni? Ugy tudom hogy lehet hozza venni egeret es billt, asszem ps4hez mar van is.

Figyelt kérdés
Mennyire valos ez?
2018. márc. 18. 05:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Még nem működik a támogatás, csak beígérték.

Egy-két hónapon belül érkezik a XIM APEX nevű adapter, amivel bármelyik játékban használhatsz egeret és billentyűzetet. Előre láthatólag 99 dollár lesz az ára.

https://www.youtube.com/watch?v=EBjKUyngL7k

2018. márc. 18. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Megjegyzések, szavazás letiltva. Gyűlölik már most ezt, mint a sz''rt. Nem konzolra való a bill/egér.
2018. márc. 18. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:

#2: Ezt szerencsére nem te döntöd el.

Amúgy messze nem ad olyan előnyt az egér multiplayerben, mint ahogy azt a laikusok képzelik.

2018. márc. 18. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem a multi nem is nagyon izgat. Singleplayer nekem eleg! Pcrol valtottam es mindig is az volt .. meguntam mar azt h mindig fejleszteni kell.. es ebbe lattam fantaziat 4ks is + lehetoseg van eger bill. Tehat aki pcs es ott szeretett jatszani az sztem hanyagolja igy a pct!
2018. márc. 19. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor csak véletlenül tolt egy teljes rangot minden online barátomnak rankedben a XIM4. Csak azért mert a KBMtől nem leszel top100as az nem azt jelenti, hogy nem segít annyit. De igen. Torzítja a tudásodat, a leaderboardot és olyan összecsapásokat nyersz meg vele amiket elveszítenél.

2018. márc. 20. 10:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Ebből egy kukkot sem értettem, de oké! :D
2018. márc. 20. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!