Hol tudok Xbox one xhez Egér billt vasarolni? Ugy tudom hogy lehet hozza venni egeret es billt, asszem ps4hez mar van is.
Figyelt kérdés
Mennyire valos ez?2018. márc. 18. 05:43
1/6 anonim válasza:
Még nem működik a támogatás, csak beígérték.
Egy-két hónapon belül érkezik a XIM APEX nevű adapter, amivel bármelyik játékban használhatsz egeret és billentyűzetet. Előre láthatólag 99 dollár lesz az ára.
2/6 anonim válasza:
Megjegyzések, szavazás letiltva. Gyűlölik már most ezt, mint a sz''rt. Nem konzolra való a bill/egér.
3/6 anonim válasza:
#2: Ezt szerencsére nem te döntöd el.
Amúgy messze nem ad olyan előnyt az egér multiplayerben, mint ahogy azt a laikusok képzelik.
4/6 A kérdező kommentje:
Engem a multi nem is nagyon izgat. Singleplayer nekem eleg! Pcrol valtottam es mindig is az volt .. meguntam mar azt h mindig fejleszteni kell.. es ebbe lattam fantaziat 4ks is + lehetoseg van eger bill. Tehat aki pcs es ott szeretett jatszani az sztem hanyagolja igy a pct!
2018. márc. 19. 09:01
5/6 anonim válasza:
Gondolom akkor csak véletlenül tolt egy teljes rangot minden online barátomnak rankedben a XIM4. Csak azért mert a KBMtől nem leszel top100as az nem azt jelenti, hogy nem segít annyit. De igen. Torzítja a tudásodat, a leaderboardot és olyan összecsapásokat nyersz meg vele amiket elveszítenél.
6/6 A kérdező kommentje:
Ebből egy kukkot sem értettem, de oké! :D
2018. márc. 20. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!