FamiR kérdése:
G2A-ról biztonságos vásárolni?
Figyelt kérdés
Terveztem hogy hamarosan megveszem a Guild Wars 2 kiegészítőket az oldalon, viszont a játékban jártasok mondták, hogy aki ott vásárolta meg azt kibannolták,vagy valószínűleg ki fogják bannolni,mivel illegális onnan vásárolni.Ez alapján biztonságos pl Overwatchot,vagy hasonló kompetitív játékokat vásárolni az oldalról?2018. jan. 6. 23:02
3/7 anonim válasza:
Én is ott vettem meg a Guild Wars 2 kiegészítőket pár éve.
4/7 anonim válasza:
Egyszerű, csak arra figyelj, hogy olyan eladótól vásárolj akinek 95% fölött van az ártékelése és van pár ezer eladása, azzal nem lesz gond.
5/7 anonim válasza:
Előfordult már hogy magas százalèkú embertől vásároltam több mint 10000 eladással, ès halott volt a kulcs amit küldött. Kèrte a bizonyítèkokat a kulcs használhatatlanságáról, több mint egy hètig bizonyítottam (2-3) naponta válaszolt, majd miután sarokba szorult, nem írt többet. Rá 1 hónapra shielddel együtt a g2a visszautalta a pènzem, de anèlkül bukta lett volna. Azóta inkább kihagyom, ismerősöm Diablo 3ját pár hónapja bannolták ismeretlen eredetű kulcsra hivatkozva.
6/7 anonim válasza:
Soha nem vennék online játékot ilyen helyről, mert lehet, hogy először elfogadja a rendszer a kódot, de aztán több száz óra játék után jön egy ban. Barátaim jártak így pont a Guild Wars 2-vel, valamint a CS:GO-val, Garden Warfare 2-vel és a Rainbow Six Siege-el.
A GW2 különösen veszélyes, mert ahogy a Reddit-jén olvastam, egy alkalmazottjuk több ezer kódot generált és adott el a kulcsos oldalakon, így könnyen előfordulhat, hogy egy ilyenbe fut bele az ember. Én nem kockáztatnék, inkább figyelném az akciókat a hivatalos oldalon.
7/7 anonim válasza:
Többé-kevésbé. Általában nem lesz gond, de alapvetően nem megbízható forrás. Nem először fordult már elő, hogy ezrével hívtak vissza ott eladott kulcsokat a kiadók, mert lopott bankkártyával vásárolták, raktárakból kilopott dobozos játékok kulcsait árulták. Előfordul olyan is, hogy határidővel aktiválható kulcsot árulnak ott még lejárat után is. Előfordul, hogy az eladó figyelmetlen és nem a megfelelő régióba árulja a kulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!