Ki szeretném próbálni a Fallout 4-et, előtte érdemes végigjátszani az előző részeket?
Az egyes Fallout játékok története nem függ össze, csak a világ a közös és ebből kifolyólag vannak utalások a korábbi részek eseményeire, karaktereire, helyszíneire. Tehát nyugodtan elkezdheted a negyedik részt.
Bár én is inkább a korábbi epizódok valamelyikét ajánlom, különösen a New Vegas-t, mint rpg az a legjobb a modern részek között. Ugyanakkor a klasszikus epizódokba is érdemes belekezdeni. (én most vettem rá magam és eddig jól elvagyok az első résszel is.)
Én leginkább azt javaslom, hogy az 1/2/New Vegas az amibe érdenes belekezdeni, ha igazi Fallout/rpg élményt akarsz.
Ha a felfedezés az ami jobban megmozgat akkor a 3, Washington D.C. elképesztően jól lett megalkotva.
Ha viszont a gördülékenyenebb harc, az építkezés, craftolás, túlélés érdekel és a lore, a sztori, nem mozgat annyira akkor a 4. rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!