A fallout szériába mennyire érdemes belekezeni?
Bár nem játszottam kimondottan egyikkel sem, de pl. itt is feltették ezt a kérdést, és azt mondják, hogy maximum utalgatások vannak az előző részekre, de konkrét folytatásról nincs szó, mint történet.
Szóval mindegy, hogy melyik résszel játszol.
A sorozat legrosszabb részét választod? :D
Egyébként nyugodtan belekezdhetsz.
Én azt javaslom, hogy kezdj bele a 3. részbe, ha tetszett akkor pedig jöhet a New Vegas. Mindkettő esetében érdemes a DLC-ket is kipróbálni.
A 4. epizód is jó játék, de nem rpg, ami nem feltétlen baj, de a New Vegas után érezhetően sokat butítottak rajta, de még a 3. részhez képest is van visszalépés az összetettség terén. Viszont maga a program dinamikusabb lett és a grafika is szebb, viszont a sztori nevetségesen gyenge és kiszámítható lett, konkrétan az első 30 percbe rájöttem mi lesz a nagy csattanó a végén...
Tehát ez a te igényeidtől függ. Egyik rész sem rossz, még az 1-2 is megérne egy végigjátszást, persze az teljesen más világ mint az újabb 3D-s részek.
Azt javaslom, hogy mindegyikről nézz meg pár videót, kicsit olvass bele mindegyik leírásába a Fallout wiki-in és aztán döntsd el melyik tetszik a legjobban.
Igazából teljesen mindegy sztori szempontjából melyik résszel kezdesz, mert nem összefüggő epizódokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!