Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mire érdemes...

Szerintetek mire érdemes odafigyelni a LoL-ban?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve játszom a League of Legends játékkal, de gold divízió közepén (gold 3-2) mindig megakadok.

Szerintem a folyamatos wardolás és a roamolás előreviszi a játékot a győzelem felé. Nyilván alap, hogy ismerem a hősöket (tudjak velük és ellenük is játszani), mikor érdemes sárkányt szedni, tradelni. Laning fáziskor hogyan érdemes farmolni stb. stb.

Tudtok mondani hasznos tanácsokat, esetleg ötleteket, amire odafigyelve több eséllyel fejlődhetek?

2017. jan. 22. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Arra kell figyelni, hogy nehogy elkezdd, mert több száz órát elvesz az életedből.
2017. jan. 22. 20:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Haha :D szerintem tobbet is siman elvesz :) 3 éve játszom, meg ha nem is naposzinten, de annyit tuti elvett.
2017. jan. 22. 22:29
 3/11 A kérdező kommentje:

*4

Egyébként tenyleg kivancsi vagyok, mire figyelnek oda, milyen logikákat követnek, hogy olyan divizióban vannak?

2017. jan. 22. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Arra,hogy erős team-ben legyenek :) Legalàbbis az a két ismerősöm,aki elsupportolgat iszonyat bénàn,de olyan erős csapatokban van,hogy lehozzàk nekik a meccset.Tényleg tisztelet a kivételnek,de konkrétan van két ilyen ember a barátimon.Egyik plat 5 màsik plat 4.Normálba meg silveresek verik őket.A plat 5ös teamfight-ban late gameban leállt egyedül jannàval boton miniont ölni.
2017. jan. 23. 05:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos sok boosted van. De most arra gondolok, hogy azért van aki SoloQ-ban kijut diamond/mester sőt challengerbe.
2017. jan. 23. 16:41
 6/11 anonim válasza:
Teljes higgadtsággal játssz, ne flamelj inkább bíztasd a társaid. Esetleg nézz utána youtubeon Adam Kiss pl egész jó videókat csinál
2017. febr. 7. 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Kiss Àdàmtól nagyon sokat lehet tanulni,mégis sok lol-os, még csak nem is hallott róla.A videói nagyon jók.Nekem egyszer volt szerencsém játszani,egyik csapattársával :)
2017. febr. 7. 15:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Ismerem AK-t, tényleg jó videói vannak, ha jól tudom, most kihívóban van. Ettől függetlenül érdekelne több ember véleménye, tapasztalatai is :)
2017. febr. 7. 19:01
 9/11 anonim válasza:

Szia, az első és a legfontosabb, hogy mindig figyelje a teamed a mapet és a control wardok/sima wardok elhelyezése. A mapom próbáld meg legalább minden 4-5. másodpercben nézni, pingelni csak akkor pingelj ha értelmesen használod, ne arra, hogy már 5 másodperce fightol 2v1be és pingelitek a veszélyt neki. Az tényleg jó lenne, ha egy adott hőssel jól játszol, nem csak úgy, hogy mentél vele egy normált és nem tűnt nehéznek ezért rankeden játszol majd vele. Most igen erősek a tankok, Topra Maokait ajánlanám, ha Igaz Dicsőséggel kezdesz akkor sokat tudsz roamolni midre a jungler segítségével 100%os, hogy meglesz a gyilkosság.

Mindig arra figyeljetek, hogy minél több turretet tudjatok elhozni. Ha például ketten éltek a teamből és az enemy elmegy baronozni kb 4en, akkor ti próbáljatok meg addig pusholni ameddig csak tudtok.

2017. febr. 15. 23:23
 10/11 anonim válasza:
7%
Arra hogy ne zavarjon egy lány se játék közben! Még véletlen elveszted a szüzességed..:/
2017. márc. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!