Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher - hogy kell...

The Witcher - hogy kell megölni a bestiát?

Figyelt kérdés
Már 10x próbálkoztam és meghaltam, mert megbénít aztán még van vagy 5 bargeszt kutya is... Vmi főzet kéne???

2018. febr. 18. 03:12
 1/7 hollófernyiges ***** válasza:
Ajánlott inni egy Blizzardot (magyar fordítását nem tudom, Hóvihar?) és csoportos harcstílusban előbb leszedni a kisebb kutyákat, és persze nem elsietni az csapások ütemét, úgy jóval nagyobb a sebzés.
2018. febr. 18. 07:08
 2/7 A kérdező kommentje:
az ideg szétb*sz... semmi se jött be. hiába ittam hóvihart, és fecskét, mindig meghalok, mert az az átkozott bestia leblokkoltat, addig marcangol és vége... már vagy 30x próbáltam a végén már ugy káromkodtam mint a jégeső... sztem keresek hozzá cheatet...
2018. febr. 19. 03:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Cheat nem nagyon van,lagalabb is en nem talaltam hozza. Nem regen jatszottam vegig en is,az a resz masodszorra sikerult,asszem csak fecsket nyomtam es harc kozben futkaroztam ossze-vissza,hogy toltodjon a hp
2018. febr. 19. 07:47
 4/7 A kérdező kommentje:
huhh, sikerült. igy visszagondolva nem is volt olyan nehéz. az volt a baj, hogy amikor meghalt a boszorkány, én mindig ujrakezdtem. Nem kellett volna, mert kis idő mulva ismét feláll és healel... jah és közben futkároztam ahogy előző kommentelő írta, és először elintéztem a kiskutyákat csoportos stilussal, utánna a bestiát erőssel... És igy meglett... remélem a többi harc nem lesz ennyire idegtépő...
2018. febr. 19. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem most így három nehezebb harc jut csak eszembe, ahol engem is az idegbaj kerülgetett. (Meg persze a bestiánál én is elakadtam, és én is azt hittem, hogy Abigail meghalt, és ezért visszamentem a mentésben... aztán rájöttem, hogy csak elájult. Mondjuk sokszor csak simán megöltek a dögök. :"))

Van egy olyan helyzet, ahol kikimórok, vagyis pókszerű szörnyek kergetnek. Youtube-on nézegettem videókat arról, más hogyan nyer ellenük.

Aztán ami sokkal nehezebb, hogy lesz egy polipszerű szörny, ami állandóan eltűnik a vízben, amikor csak a csápjait tudod kaszabolni. Akkor hirtelen felbukkan a vízből, mehetsz a fejére... csak hogy aztán megint eltűnjön. És ezt vagy KISMILLIÓSZOR eljátssza. Azt hittem ott pusztulok meg. Mondom nem igaz már, pedig könnyű szinten vittem a játékot. Ah, de nem akarom elvenni a kedved, csak feltört belőlem ez a nem is olyan régi emlék. :"D

Aztán van egy nehezebb boss harc. De a polipos és ez legalább a játék vége felé van már. Ezeket leszámítva, ha adódik is nehézség, nem olyan vészes.

2018. márc. 18. 16:16
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólást, de már átvittem, jelenleg a Witcher 2-t taposom már. Nagyon jó játék mindkettő, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
2018. márc. 18. 18:00
 7/7 hollófernyiges ***** válasza:
És akkor még nem láttad a hármast :)
2018. márc. 19. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!