The Witcher - hogy kell megölni a bestiát?
Nekem most így három nehezebb harc jut csak eszembe, ahol engem is az idegbaj kerülgetett. (Meg persze a bestiánál én is elakadtam, és én is azt hittem, hogy Abigail meghalt, és ezért visszamentem a mentésben... aztán rájöttem, hogy csak elájult. Mondjuk sokszor csak simán megöltek a dögök. :"))
Van egy olyan helyzet, ahol kikimórok, vagyis pókszerű szörnyek kergetnek. Youtube-on nézegettem videókat arról, más hogyan nyer ellenük.
Aztán ami sokkal nehezebb, hogy lesz egy polipszerű szörny, ami állandóan eltűnik a vízben, amikor csak a csápjait tudod kaszabolni. Akkor hirtelen felbukkan a vízből, mehetsz a fejére... csak hogy aztán megint eltűnjön. És ezt vagy KISMILLIÓSZOR eljátssza. Azt hittem ott pusztulok meg. Mondom nem igaz már, pedig könnyű szinten vittem a játékot. Ah, de nem akarom elvenni a kedved, csak feltört belőlem ez a nem is olyan régi emlék. :"D
Aztán van egy nehezebb boss harc. De a polipos és ez legalább a játék vége felé van már. Ezeket leszámítva, ha adódik is nehézség, nem olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!