A witcher 3 van olyan jó játék, mint a witcher 2?
Figyelt kérdés
Játszottam a witcher első részével pc-n,a witcher 2-vel xbox 360-on.
Most gondolkozok a konzol váltáson,és ha már úgyis veszek xbox one-t arra gondoltam,hogy megvásárolom a witcher 3-t.
Van,olyan jó a harmadik része,mint a többi?
2018. febr. 17. 18:52
1/11 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy a Witcher 3 legalább háromszor olyan jó mint a többi.
Pedig az elsőt is imádtam már.
2/11 Gugu Gabor válasza:
a witcher 3 az utóbbi idők egyikegjobb akció rpg je, szerintem is jobb mint a 2
3/11 anonim válasza:
Nekem jobban tetszett mint a 2.
2ben van 20 oram, 3ban 280:)
4/11 anonim válasza:
Én még nem játszottam a 2. résszel, pedig megvan, de egyből a 3. epizóddal kezdtem. Nekem az egyik kedvenc játékom lett, pedig nem is vagyok nagy fantasy rajongó. Ha a 2-t élvezted, szinte biztos, hogy a 3 is be fog jönni. :)
5/11 anonim válasza:
Azon ritka sorozatok közé tartozik ahol részről részre egyre jobb lett a játék minden téren, és bizony a Witcher 3 magasan ül azon a bizonyos trónon. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor már csak az a kérdés,hogy xbox one vagy ps4.
2018. febr. 21. 20:01
7/11 anonim válasza:
Mivek xbox 360-od volt azert az xbox one-t ajanlanam de ha ugy gondolod hogy hozza tudsz szokni a masik kontrollerhez akkor inkabb egy ps4-et mert a sony tobb jo jatekot csinal mint a microsoft
8/11 anonim válasza:
Witcher 3 elvileg One X-en fut a legjobban.
9/11 anonim válasza:
Az első rész nekem olyan nagyon nem tetszett, a másodikat már imádtam, a harmadik meg olyan, hogy arra egyszerűen nincsenek szavak, ha suliba/egyetemre jársz, esetleg dolgozol, akkor nagyon vigyázz, mert egyszer beszippant a játék és akkor már ba**hatod:D 10/11.
10/11 anonim válasza:
:D Na igen, nálam sem sok olyan játék van ami azzal büszkélkedhet, hogy például egy menetben beletettem 160 órát akár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!