Mikor játszódik a Minecraft?
Figyelt kérdés
Szerintetek mikor? Melyik évszázad vagy évezred? A múltban, egy párhuzamos jelenben, a jövōben? A falukon kívül a többi építményt ki vagy kik csinálták? Kicsoda Steve?2018. febr. 16. 21:57
1/12 anonim válasza:
Kb olyan mintha azt kérdeznéd, mikor játszódik a Gyűrűk ura.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném azt azért jobban be lehet lōni.
2018. febr. 16. 22:09
3/12 anonim válasza:
Ha isten megteremtette a világot 7 nap alatt, akkor a minecraft világot is 7 másodperc alatt :)
4/12 anonim válasza:
"Nem hinném azt azért jobban be lehet lōni."
Nah akkor légyszi mond már meg melyik korban léteztek orkok meg élőholt nagyurak, meg varázslók, tündék?
5/12 anonim válasza:
Legalább öt különböző embertől hallottam már, hogy a Gyűrűk Ura KÖZÉPKORI film. Mi a fene folyik az iskolákban tanítás címén?
6/12 anonim válasza:
Én nem tudok róla hogy a középkorba orkok meg tündék meg varázslók léteztek volna. Semmi értelme valós időben elhelyezni egy alternatív univerzumot...
7/12 anonim válasza:
Egy fantasy sandbox játékról beszélünk, így nem mérhető a földi időrendszerrel, ahogy a gyűrűk urát is csak a saját időrendszerével tudod beazonosítani.pont ezért fantasy.
HA (nagyon nagy ha) az emberi fejlődés történetet vesszük alapul, akkor a felszerelések miatt 12-13. század, viszont a redstone meg inkább 19. század.
Ha belevesszük a portálokat, akkor meg jövő amit még nem ismerünk.
Pontosan ezért nem is lehet beazonosítani az időben.
8/12 anonim válasza:
Szerintem Steve egy kalandvágyó játékos és a jelenben játszódik.
Főleg amiatt, hogy vannak régi templomok a játékban.
9/12 he84 válasza:
Az egyik válaszolónak igaza van. A Minecraft-ot nem lehet csak úgy, pláne könnyen nem lehet elhelyezni egy konkrét korszakba. Hisz vannak benne régi és új dolgok is, szóval eléggé vegyes. Esetleg még úgy lehet elképzelni, hogy a jövőben játszódik (hisz például a kapuk és egyebek jövőbeli dolgok), de egyéb okok miatt jobban a múltban van bizonyos részeiben. Lehet hogy némiképp fura, amit erről így elmondtam, de ezt ezen belül én így tartom lehetségesnek.
10/12 anonim válasza:
Szerintem meg minden játék a saját univerzumában játszódik, és tökéletesen értelmetlen a valósághoz hasonlítgatni őket. Mert JÁTÉKOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!