Minecraft PE V1. 0. 0.7 ( androidos ). Hogyan vegyem ki a lovamat a csónakból?
Beszálltam lovastól. Egy kis szigetre dobott a játék, ahol nem sok érdekes dolog akadt.
Beszállni be lehet, de ki még ugratva se.
Igen Con_Troll, disznót, csirkét, birkát úgy szoktam kiszedni. Lóval nem működik, talán mert két blokkos mob.
Közben csaltam magamnak egy lasszót - azzal sem megy.
- - - - - -
Story. Vízben úszó csontikat csónakból szoktam levadászni. Egyszer ni csak malac ül a csónakomban. Nem bajlódtam vele, magammal vittem.
Legalább a csonti nem tud beülni mögém. Harc után láttam a malac sokkot kapott, mikor kiengedtem messze szaladt.
Szegény malac! :D
A neten csak annyit találtam hogy van ilyen hiba a minecraftban, de egyértelműen működő megoldást nem találtam. Ezeket érdemes azért megpróbálni:
Ha nyakon öntöd a lovat vízzel akkor kiugrik a csónakból, mert nem szeret "víz alatt" lenni.
Nem tudom PE verzióban működik-e, meg mi van ha a ló sérül...
https://www.youtube.com/watch?v=aFqo3Kk7YvE
Ez meg csak saját ötlet: alulról nem lehet szétverni a csónakot? Oda csak nem lóg át a ló...
Kössz a tippet! A kaktuszos trükk tableton is működik.
Már törölni akartam a pályát. Nem szabad megengedni, hogy egy játék rávegyen olyasmire amit nem tartasz helyesnek, vagy nem tetszik. Akkor az irányít, és nem te.
Mindenki zöldet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!