League of Legends. Az új Swain szerintetek jò lett?
Figyelt kérdés
Nekem a régi jobban tetszett,de majd megszokom ezt is.2018. febr. 16. 14:13
1/5 KillerHUN111 válasza:
szerintem igen én megvettem kezdőknek is ideális mert farmolni nagyon könnyű vele full ap nak kell építeni illetve life steal az ultija miatt. az a jó benne ha a csapatod nem meri elkezdeni a harcot te elkezdheted az R el onnantól meg minden jön magától. Egyedül a W betűs képességét nehéz kitapasztalni. Ajánlom ha nem vagy high elos.
2/5 anonim válasza:
mind a ketto unbalanced es nem full apra kell epiteni
3/5 anonim válasza:
Jó lett! Annie bot dolgát is eléggé megnehezìtette egy diamondban és vesztett Annie :'c, pedig ô már majdnem challenger volt, remélem idén sikerül neki. Figyelj meg high elo swaineket.
5/5 anonim válasza:
csak az új képe nem tetszik, kicsit kommunizmus feelingje van szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!