Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Heroes of the Storm vs Dota 2...

Heroes of the Storm vs Dota 2 vs League of Legends?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok és miért,miért nem? Lehetőleg ne törjön ki a 3.vh köszi. Moba világban nem vagyok járatos csak arpg-ben. Alapból 1-1 plusz pont a lolnak és dota 2 nek mert magyar. :D

2018. febr. 3. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem a kategórián belül ez a legnépszerűbb kérdés, egyszerűbb ha utánaolvasol mert úgy sem fog tudni befolyásolni senki, hiába mondják 10ből 8an hogy az egyik jobb, ha neked nem lesz benne sikerélményed vagy szimplán nem fog tetszeni, akkor úgy is váltasz.
2018. febr. 4. 00:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindegyiknek vannak előnyei, de óriási hibái is.

HoTSban például jó, hogy itt nem kell figyelned olyanokra, mint last hit, nem kell itemek vásárlásával foglalkozni, de helyette a talentekre kell figyelni + quick matchben nem tudod mit pickeltek a többiek. Sokszor dől el emiatt egy-egy meccs, mert például olyanokkal dobott össze téged, hogy nincs healeretek.

LoLban jó az, hogy baromi sokan játszák, könnyű társakat találni emiatt, stb. Viszont mivel sokan játszák így több a gyökér is, meg mostanában kezdik eléggé szétcseszni és olyan frissítéseket adnak ki amik miatt simán kialakulhat egy-egy meccsen olyan, hogy 2 másodperc alatt megöli az egyik karakter a tankokat is.

Dota2 annyiból jó, hogy ott minden hős ingyenes, az elejétől fogva megkapod őket. Viszont ez a MOBA-k Dark Soulsa, nem csak az ellenfél minionjait kell last hitelned, hanem a sajátjaidat is, így megfosztva őt a pénz szerzéstől, egy-egy rajtaütés sokkal keményebben tud fájni (emiatt ott tényleg ajánlatos mindig wardolni), sokkal nehezebb mechanikájú karakterek vannak ott, mint a másik kettőben, stb.

Kezdésnek én mindenképpen a HoTSot ajánlom, az a legkezdő barátabb MOBA.

2018. febr. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!