Valaki nem oktatna?
Nekem kb 2-3 hónap volt míg a fontos dolgokat értettem és tudtam, ebből egy hónap csak bot game, úgy hogy rengetek guidet néztem, meg youtube best playeket, mert tök lelkes voltam és egy championnal otpztem(one trick pony), csak azzal játszottam(Annie(mid), meg néha Caitlyn(adc) hogy a nehéz farmingot is tanuljam) gondolván ha egyet megértek és az ellenségeitől is tanulok meg meccsekből, különböző helyzetekből, ezt csak gyakorlatban lehet megtanulni, így a többi champnek sem reményt vesztve megyek neki. Csak keress rá arra amit tudni akarsz, tapasztald ki, nyílván elsőre nem megy, jobb ha angolul keresgélsz. Aztán jött Zoe(mid), skillshotos champ, de nem annyira mint Ezreal(adc). És most Leblancot és Oriannát tanulom, hozzájuk több skill és idő kell masterelni. Csinálhatnád hasonló champekkel ilyen sorrendben, bocs a csaj champ példákért, csak mivel lány vagyok ezekkel szeretek leginkább menőzni:D
Ajánlom ezeket az oldalakat:
Ha kérdésed van és interneten nem találod.
Champion stats, counters, matchups
Késöbb hasznos:
Counters(ami 50% fölött van arra igaz az állítás..)
hogy megtanuld kikkel állsz szembe, ellenséget(rank, main)
most ezek jottak eszembe
Szia! Én 4 éve lolozom, de csak goldos vagyok, úgyhogy nem tudok annyi tanácsot adni, de igyekszem.
Az első dolog szerint ami alap, hogy minél több hőssel játsszál (nem mainelni kell, hanem megismerni). Könnyebb lesz utána ellene és vele is játszani. Illetve vannak oktató videók magyarul is, de én azt javasolom, hogy olyan videósokat nézzél, akin látod, hogy elég magas szinten van. Akár soloQ-s streamokat is nézhetsz, abból is tudsz tanulni.
Azt tanácsolom sose játsz botok ellen. SOHA.
Van egy mondás amilyen ellenfelekkel játszol, olyan erőssé válsz te is. Na ez bot szinten gáz, érted.:D
Csak pvp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!