Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vezeték szakadás vizsgálót...

Demeter Adrián kérdése:

Vezeték szakadás vizsgálót szeretnék készíteni házilag de nem tudom mi kell hozzá, valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés
még egy dolog hogy ha meg szeretném biztosítani hogy ha feszültség alatt lévő vezetéket nézek meg hogy ne vágjon meg az áram azt hogy tudom megoldani?? köszönöm
2018. febr. 9. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezer forintért tudsz venni multimétert bármelyik elektronikai szaküzletben, sokkal biztonságosabb, egyszerű használni, nem kell áram alatt vizsgálnod az esetleges szakadást sem.. Szerintem hagyd ezt a házi dolgot. Amúgy villanykörtével szokták.
2018. febr. 9. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:
igen a villanykörtés dologgal tisztában vagyok meg a múltiméteres dologgal is köszönöm a választ! de engem konkréttan a csipogós házi készítésű szakadás vizsgáló érdekel és hogy hogyan tudom elkészíteni mi kell hozzá?
2018. febr. 9. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, viszont, egy feszültség alatt lévő vezetéket meg tudsz nézni egy fázisceruzával pl.
2018. febr. 9. 20:03
 4/5 A kérdező kommentje:
igen tudom! köszi
2018. febr. 9. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:
nem találok róla neten se leírást csak szakrajzot de azon meg nem igazán tudom mit ábrázol?
2018. febr. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!