Hogyan csináljak véres pólót? (Halloween diy)
Sziasztok!
Hamarosan lesz majd ilyen olvasói találkozó, ahova úgymond kicsit Halloween-esre kéne venni a figurát. Nos én nem vagyok olyan nagy művészlélek, ezért úgy döntöttem nem csinálok jelmezt, csak valahogy megpróbálok összedobni egy egyszerű "művéres" pólót.
Művészlélek barátnőm mondta, hogy egy csomó mindent lehet hozzá használni, fogkefét/szivacsot a vérhez, stb stb
Nem akarok nagy cuccot, arra gondoltam hogy egy sima fehér pólóba majd picit belevágok, hogy "szakadt" legyen, meg beművérezem.
Tudnátok ehhez elkészítéséhez "diy" tippeket adni? Videókat, esetleg képeket? Művért hogy kell csinálni? Vagy azt lehet venni is? Ha igen, milyet vegyek? (mert nem éppen egy vacak minőségűt szeretnék, ugyan is valószínűleg 2x is fel kell vennem majd azt a pólót) Nyilván én is fogok nézegetni, de azért jó lenne mástól is ötleteket kapni+nincs is nagy kézügyességem, így jól jönne néhány jó tanács:))
Mondhatjátok hogy kérjem meg a barátnőmet csinálja meg, de ő is jön, szóval úgyse vállalná hogy az övét is+enyémet is megcsinálja:D
Végére ideírnám, hogy nem tudom jó témába raktam a kérdést, talán még ezt találtam a legnormálisabbnak.
És tudom, tudom hogy a Halloween nem magyar "ünnep", kérlek hanyagoljuk az ilyesmi válaszokat, ez az egész csak egy poén lesz, ha úgy nézzük.
Egyébként valami ilyesmi pólókra gondolok. [link]
14/L
Na hát én nem éppen hétköznapi módon csináltam ilyen pólót :D Nekem volt itthon pasztellkrétám (a hajszínező féle xD) amit bármilyen hobbiboltban vagy papírírószerben vehetsz és azt vízben feloldottam és kész is :D Pont "vér" színe volt, úgyhogy elégedett voltam vele. De én azért használtam ezt mert pont volt itthon xD Amúgy szerintem nem drága a művér, bár még sosem használtam. Viszont nekem is van egy művészlélek barátnőm aki szerint mindegyik ugyanazt tudja, így a márka nem nagyon számít. Azt megveszed és csak ráfröcskölöd a pólóra aztán kész is.
(egy tipp a pólóhoz, ne vágd hanem szúrd bele az ollót többször és úgymond szakítsd vele az anyagot, sokkal jobban néz ki mintha kivágnád :D )
Egy egyszerű művér recept: Méz,kakaópor,ételszínezék.
Amúgy a 11.Szjg talira jösz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!