Mennyire gáz 19 évesen Minecraftozni?
Figyelt kérdés
12 évesen nyomattam ezt, tegnap letoltottem egyik ismerosommel akivel régen nyomattuk és újra elkapott a varázsa. És most azon gondolkozunk hogy megvesszuk.2018. jan. 29. 11:23
11/13 he84 válasza:
Még kiegészítem az előző hozzászólásomat: ha már valaki szóba hozta a Sims-ezést, én is szeretem a Sims sorozatot is a mai napig is. A Sims 1-től ismerem régóta és eddig a Sims 2-őt, meg a Sims 4-et szeretem a legjobban. Ám anno a Sims 1-et is eléggé szerettem, a 3-ast mindig is sokkal kevésbé, azzal kevesebbet is játszottam. Nem ciki ezzel se játszani, még más játékokkal se. Például ezen kívül szeretem még régi klasszikusként a Jazz Jackrabbit-et (nem a 2-est, melyben később Spaz és Lori is vannak, de azért az is jó), meg például a Croc-ot és a Croc 2-őt. Ez sem gáz.
12/13 anonim válasza:
A játékok is egy művészeti ág szerintem... és sokat olvasok, és egy egy sztory alapú játék néha jobb mint 1-1könyv... pl zelda
13/13 A kérdező kommentje:
Akkor minden rendben van.
2018. febr. 5. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!