Felnőttemberként ( 40 évesen ) Xbox360-on meg gépen játszom a játékokkal mint szabadidős tevékenység, az gáz?
egyáltalán nem
miért lenne baj ?
még manapság is vannak akik ps2-őn vagy nintendo 64-en játszanak
én nagyon örülnék például ha az apám is ilyen lenne
csak ne vidd túlzásba mert sok kapcsolat ért véget így
Felnottkent az gaz hogy gazas kerdest teszel fel.
Aposom meg 60 evesen WoT-ozik. Es akkor?
nincs benne semmi gáz
egyik ismerősöm 36 éves és megjelenéskor játszik minden játékkal (verekedős, FPS, TPS, online, stratégiai, csak RPG-kel nem annyira)
de ismertem egy csajt az 576-ból és ő mesélte hogy mikor vett PS4et, akkor az apja elkunyizta tőle az Xboxát
szerintem egyébként jobb is ha játszol ezekkel és szereted a játékokat, mert ha később a gyerekeid is rákapnak legalább nem úgy fogod kezelni mint az én szüleim, akik olyanok hogyha csak 1 órát is játszok már piszkálnak hogy miért pazarlom az időmet ilyesmire, aztán annyit értenek a számítógéphez hogy eltudják indítani a böngészőt de mindig osztják az észt a játékiparról én meg aki már 6 éves korom óta aktív tagja vagyok ennek a világnak és közösségnek (16 éves korom óta aktívabban) csak nevetek azokon amiket a 'hozzáértésükkel' megállapítanak (a kedvencem az volt mikor mondták ezzel nem lehet meggazdagodni aztán elmondtam nekik hogy Gabe bácsinak mennyi zsebpénze van illetve hogy a Take-Two feje templomot vett magának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!