Segitseg Mi a baj?
"Letöltött", "3000 moddal".
Itt a válaszod.
Csak mert tört játéka van és nem tud mindig majdnem bármit megvenni, még nem kéne így elítélve leszólni őt. Hát pedig hidd el kérdező, hogy van rá esély, hogy a 3000 darab mod igenis bekavarhat, lehetnek ott egymással kompatibilitási bajok. Ezt részben saját tapasztalatból mondom, részben alapból is tudom, hogy ez simán lehetséges. Én anno a Sims 2-vel jártam így mod-ok terén, legalább annyim volt, mint neked most a Sims 4-hez, illetve még 3000-nél is több volt. Aztán nehezen kiszűrtem a Sims 2-nél 1-2-őt, melyek törlése után megszűnt a kompatibilitási probléma. Ráadásul nem árt tudni, hogy a Sims 4-nél ott egy fájl a mods mappájában, ahol az van írva, hogy maximum 500 darab ajánlott, afelett nem nagyon. Nekem a Sims 4-hez pont 4-500 körül van, ennyi is bőven jó, nem kell több.
Ha pedig válaszokat vársz és te se tudod a pontos okát, bizonytalan vagy, akkor kérlek higgyél azoknak, akik ezt esetleg jobban tudják, legyen az akár tapasztalatból, akár egyéb okokból. Vagyis nem kéne a mod-okat védeni, hogy azok miatt nem lehet, mert igenis lehet, elmondtam miért és hogyan. Remélem ezek után már elhiszed.
"Csak mert tört játéka van és nem tud mindig majdnem bármit megvenni, még nem kéne így elítélve leszólni őt."
Én nem ítélem el őt, ha ő tört játékkal játszik, játsszon. Viszont mivel az ilyenkor előforduló hibák 90%-a abból ered, hogy bele van barmolva a játék kódjába, így senki nem fogja a fáradságot venni, hogy egy szétbarmolt játék hibajelenségeit próbálja megoldani. Ha eredeti játéknál fordul elő hiba, az alighanem ezernyi más felhasználónál is előfordult, így alapos nyoma van a hibajelenségnek, és annak megoldásának. Tört játékoknál? Bármi lehet. Nem éri meg a fáradozást. Ez az ára annak, hogy nem fizet a játékáért. (Nem, ez nem ítélkezés, csak tisztában kellene lenni azzal, hogy semmi nem marad következmények nélkül. Ha letölt egy tört játékot, annak az lesz a következménye, hogy egyrészt vacakolni fog, másrészt senki nem fog foglalkozni vele)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!