Xbox game pass játékokkal csak addig lehet játszani, míg game pass van a konzolon?
Figyelt kérdés
live goldom van, és most csak 200 forint lenne egy hónapra a game pass.de mikor meg akartam venni, úgy olvastam, hogy utána vonni fogják a 2500 fotintot a számlámról.Lehet, hogy félreolvastam?nem vagyok nagy angolos sajna.2018. jan. 6. 12:35
11/12 anonim válasza:
Értem,köszi a válaszod csak még anyi hogy nincs ott a lemondás és utánanéztem 9'99 tartozásom lett és így addig nem tudom lemondani.ezt írja:
Rendezze tartozását az előfizetés visszaállítása érdekében. Az előfizetés jelenleg fel van függesztve, mert 9,99 € összegű tartozása van.
Fel van függesztve,akkor ez azt jelenti ,hogy több tartozást már nem fog küldeni?
12/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem, de lehet, hogy nem is enged majd semmit venni amíg azt nem rendezed. Nem dolgozom az MSnek, nem tudom neked biztosra mondani, de ha azt a profilt akarod még használni akkor sajnos valószínűleg ki kéne fizetni és gyorsan lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!