Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fagy le a Life is...

Miért fagy le a Life is Strange : Before the Storm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A játék első részénél egyszer sem találkoztam bug-gal, vagy lefagyással, de a Before the Storm-nál egészen más a helyzet.

Először kiakartam próbálni ezért nCore-ról töltöttem le. Ott kifagyott rengetegszer. Gondoltam biztos csak azzal van a baj, hogy nem eredeti ezért egyszerűbb Steam-en megvásárolni. Így is tettem.

De sajnos azt kell tapasztalnom, hogy már az elején is kifagy... szóval eddig úgy néz ki, hogy kifizettem ötezer forintot gyakorlatilag a semmiért. Hozzáteszem ez az első játék amit Steam-en vettem meg. Az első dobozos verzióban van...

Valaki tapasztalt ehhez hasonlót, vagy csak nálam van valami hiba.

előre is köszi.

2018. jan. 2. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
2018. jan. 5. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
2018. jan. 5. 14:39
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mivel mas motort (Unreal es Unity) hasznalnak ezert termeszetes hogy maskepp mukodik az alapmechanizmusa a jateknak

tehat sajnos hiaba nez ki tok ugyanugy (ha kicsit szebb is talan)

2018. jún. 30. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!